top of page

Migrén piercing vélemények - Mit mondanak akiknek már van?

Frissítve: 2023. jún. 1.

Migrén piercing véleményeket sok honlapon találhatunk, azonban kevés mögöttük a hiteles hozzászólás, és a valódi tapasztalat. Sok esetben a szakembertől és a szúrás pontosságától is függ, hogy mennyire lesz hatásos ez a közérzetjavító testékszer. Sőt, néhány embernek shenmen piercingre is szüksége lehet, hogy több fronton védekezzen a fejfájások ellen.


Az alábbi cikkemben bemutatom neked a migrén piercing véleményeket, amelyeket a nálam járt vendégeim írtak.


Egy meggyőző kutatás: a migrén piercing pozitív hatása

A migrén piercinget nyugaton csak az 1990-es években kezdték el használni divatként, és nem elsősorban a gyógyhatása miatt. A használók között azonban többen megfigyelték, hogy a piercing óta kevesebbet vagy egyáltalán nem fáj a fejük, sőt az addigi mindennapos szorongásuk is csökkent. Ennek hatására kezdte el az orvostudomány vizsgálni a migrén piercing szervezetre gyakorolt hatását.


A London Migraine Clinic által végzett kutatásban migrénnel küzdő egyéneket vizsgáltak, akik migrén piercinget kaptak.


A kutatás eredményei a következők:

  • a résztvevők 75%-a állítja, hogy a piercing behelyezését követően a fejfájásuk jelentős mértékben enyhül vagy teljesen elmúlt

  • a piercinget használók 82%-a teljesen elégedett

  • mindössze 11%-uk számolt be arról, hogy nem észlelt jelentős változást a szúrást követően


A kutatást végző orvosok, Dr Chris Blatchley és Arnold Wilkins professzor szerint ez az eljárás kevésbé terheli meg a szervezetet, mint az állandó gyógyszerek alkalmazása, valamint ha megfelelő szakember végzi a szúrást, akkor a pozitív eredmény akár ennél is magasabb arányú lehet.


A migrén piercing vélemények azóta is igen sokfélék, azonban a többség jelentős pozitív változásokról számol be.


Mi az orvosok véleménye a migrén piercingről?

A keleti orvoslásban továbbra is előnyben részesítik az alternatív módszereket, úgymint az akupunktúrát és presszúrát. Nyugaton az évek alatt számos orvos is előszeretettel alkalmazta ezeket a terápiákat, és igen jó eredményekkel kezeltek vele krónikus fájdalommal, fejfájással, sőt szorongással küzdő pácienseket is.


Manapság azonban az orvosok inkább nem foglalnak állást sem az akupunktúráról, akupresszúráról, sem a fülpiercingekről. Azonban a statisztikák és a kutatások alapján elmondható, hogy növekszik a trend a kiegészítő terápiaként alkalmazandó testékszerek irányába, és egyre több orvos kezdi el javasolni ezeket az akupunktúrás piercingeket.


Látható tehát, hogy a migrén piercing vélemények az orvosi körökben is igen eltérőek, azonban szerencsére egy olyan módszerről van szó, amely kockázatmentes, ezért nem szükséges orvosi javallat a szúrás elvégzéséhez.


Egy személyes migrén piercing vélemény – az én történetem

Az én migrén történetem egészen a gyerekkoromig nyúlik vissza. A fejfájásos rohamok az egész életemet végig kísérték. Volt, hogy hónapokig naponta kínzott a fejfájás, ezzel megkeserítve a mindennapjaimat.


Mivel az egészségügyben dolgoztam, ezért is volt szerencsém számos vizsgálaton átesni, és bíztam benne, hogy megtalálják a migrénes rohamaim kiváltó okát. Ez azonban sajnos nem így történt.


Már a vizsgálatok alatt is számos csodagyógyszert kipróbáltam, de – amellett, hogy a háttérben álló okot sem szüntették meg - csak ideig-óráig sikerült vele csillapítani a tüneteket.


fejfájás

A migrén piercing előtt több olyan alkalom is volt, hogy elvesztettem az eszméletemet az erős fejfájás miatt, ekkor mentő vitt be a kórházba, ahol – sajnos eredménytelenül - szintén megpróbálták kivizsgálni a panaszom fő forrását.

Az eszméletvesztésig fajuló fejfájások és a kórházi látogatások alatt döntöttem el, hogy betelt a pohár, tartós megoldást kell találnom a problémámra!


Többször is javasolták már nekem a migrén piercinget, de nagyon szkeptikus voltam és mindig csak legyintettem. Azonban a sok szenvedés után végül beadtam a derekam.

Elképesztő volt, hogy már 3 hét után éreztem a hatását! Nem hittem el! Az első hónapban még jelentkezett fejfájás, de meglepő módon nem volt szükségem gyógyszerre ahhoz, hogy túléljem.


Végül fokozatosan „elkoptak” ezek a fejfájós időszakok, és ma már csak igen ritkán jelentkezik, akkor is mindenféle terápia nélkül végig csinálom a napot.

Az én sikeres migrén piercing terápiám miatt döntöttem úgy, hogy ezt a sorstársaimnak is szeretném megadni, emiatt döntöttem úgy, hogy ezzel szeretnék foglalkozni.


Migrén piercing vélemények a Medical Piercing vendégeitől

"Megkaptam Gabitól a migrén piercinget, azonban sajnos 2 és fél hét után sem éreztem változást. Felhívtam, kaptam új időpontot, és végül egy Shenment is megpróbáltam ugyanabba a fülembe. A változást már 1 hét múlva megéreztem, ahogy jött a fájdalom, úgy el is múlt. Köszönöm, és a garanciát is!"

-Anita


A gyerekem állandó fejfájással küzdött (és vele együtt mi is küzdöttünk), majd egy barátnőm ajánlotta a migrén piercinget. Nem tudtam, hogy 13 éveseknek is lehet, de a sok gyógyszer miatt végül mi is beleegyeztünk. Gabi megnyugtató és kedves volt, és hiába stresszelte túl a lányom a dolgot, mégis egy pozitív élménynek marad meg számára. Pláne, hogy már 3 hete megvan neki a piercing és nem kell hetente fejfájás miatt az ágyat nyomnia, hanem mehet bandázni a barátokkal."

-Richárd


Engem megnyugtatott, hogy a Medical Piercingnél állapotfelméréssel kezdenek, és nem csak beülök a székbe és már szúrnak is. Ezért választottam Gabit, akinek hálásan köszönöm a higiénikus munkát és azt, hogy csökkentette a fejfájásos panaszaimat. ♥ Csak ajánlani tudom !:)"

-Alexandra


Szeretnél olvasni további migrén piercing véleményeket? Az alábbi gombra kattintva megmutatom neked.


Negatív migrén piercing vélemények

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a migrén piercing kevés a fejfájás leküzdéséhez, ezért szoktam én ajánlani, hogy a shenmen piercinggel együtt végezzük a szúrást, ezáltal két fronton, stabil alapokkal küzdhetünk a panasz ellen.


Vendégeink véleménye, akiknek nem hatott egyből a migrén piercing:


Először migrén piercinget kaptam, de valahogy nem hozta meg a várt eredményt. Visszamentem a Medical Piercinghez, és akkor javasolták a Shenment is. Belementem, mert már nem akartam több gyógyszert beszedni. Mondhatom, abszolút nem bántam meg! Hálás vagyok, hogy nem adtam fel, Gabinak pedig köszönöm a türelmet! Én csak ajánlani tudom, főleg a kettőt együtt!


Bizakodó voltam, és mindig is szerettem az alternatív módszereket. Megkaptam Gabitól a migrén piercinget, azonban sajnos 2 és fél hét után sem éreztem változást. Felhívtam, kaptam új időpontot, és végül egy Shenment is megpróbáltam ugyanabba a fülembe. A változást már 1 hét múlva megéreztem, ahogy jött a fájdalom, úgy el is múlt. Köszönöm, és a garanciát is!


Ajánlom mindenkinek ezeket a piercinget, főként a Shenment és a migrént együtt, mert szerintem úgy a legütősebb. Nekem először migrén volt, de nem csökkentek olyan nagyon a panaszaim, és valahol olvastam, hogy együtt a leghatásosabb. Visszamentem Gabihoz még egy szúrásra, és láss csodát: 2 hete panaszmentes vagyok.


További migrén piercing vélemények az alábbi linkre kattintva elérhetőek.


Ha a fenti migrén piercing vélemények meggyőztek, gyere és adj egy esélyt te is ennek a módszernek! A szúrás mellé garanciát is kapsz!
2 474 megtekintés1 hozzászólás

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

bottom of page