top of page

Migrén piercing behelyezés, garanciával akár már holnap!

Migrén piercing kezeléssel és egészségügyi tapasztalattal várunk 13. kerületi szalonunkban, az Újpesti rakpart 7. szám alatt. Foglalj időpontot 1 perc alatt a gombra kattintva!

migren-piercing-budapest-2.jpg

A Shenmen- és Migrén piercing közérzet javító divatékszer, amely a fülbe helyezve egy speciális pontot stimulálva fejti ki hatását. Nem minősül orvosi gyógymódnak, hatása a vendégek tapasztalatain alapszik.

A Migrén piercing 10-ből 9,3 vendégünknél működik.

A Medical Piercing felmérése alapján.

(ÚJ!) - Állandó szalonunk nyílt Sopronban!

A médiában is találkozhatsz velünk

rtl.png

Az RTL Klub Fókusz c. műsorában beszéltünk a migrén piercingről mint hatásos migrén kezelési módszerről.

Videó megtekintése az RTL Klub oldalán >>

hirtv.gif

A hírTV is megkérdezett minket a migrén piercing működéséről és arról, hogy hogyan tud segíteni.
Videó megtekintése a youtube-on >>

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

hatter-1.png

Így működik a Migrén Piercing

11 éve tartó migréntől szabadított meg. Ekkor határoztam el, hogy másnak is szeretnék segíteni.

Üdvözöllek! Kovács Gabriella vagyok, egészségügyi szakember. Mióta a fiammal megkaptuk Shenmen piercingünket a migrén teljesen eltűnt az életünkből. Azóta már rengeteg embernek mutattam meg ezt a kezelést.

Nézd meg a bemutatkozó videómat arról, hogyan működik a Medical Piercing és milyen panaszok esetén lehet hatásos!

kovacs-gabriella-sztori.jpg

Milyen panaszokon segíthet a Migrén Piercing?

A Migrén piercing az ún. elsődleges fejfájások esetén a leghatékonyabb, azaz ahol nincsen a háttérben mögöttes betegség.

 

Az ilyen panaszokkal hozzám fordulók legnagyobb részénél, már az első pár nap mérséklődnek, vagy teljesen megszűnnek a fájdalmak. Magyarországon már több tízezer ember visel Migrén Piercinget.

medical-piercing-mukodik.jpg

93%

2.238 megkérdezett vendégünkből ennyinél volt hatásos a Medical Piercing.*

* Az összes szúrás száma ennél magasabb volt. A statisztika nem minősül hivatalosnak. A piercing nem minősül hivatalos gyógyhatású eszköznek, hanem közérzetjavító ékszer amelynek hatékonysága a tapasztalatokon és visszajelzéseken alapszik.

Miért nálam szúrasd Migrén piercinged?

6 pontban foglaltam össze, hogy ha úgy döntesz, hogy Shenmen- vagy Migrén piercinget szúratsz, akkor miért engem válassz:

Tapasztalat

Hetente 60-80 embernek segítek, akik túlnyomó része már 2-3 hét után enyhülésről vagy teljes migrén mentességről számol be.

Állapotfelmérés

Kezelésem egy részletes állapotfelméréssel kezdődik, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb kiszolgálást tudjam neked nyújtani.

Vendégközpontúság

Nyugodt és modern szalonomban, kultúrált várakozási lehetőséggel és a maximális időt rád szánva várlak.

Időpont 1 percen belül

13. kerületi szalonomba kényelmesen, 1 perc alatt tudsz időpontot foglalni, így várakozás nélkül akár már holnap tudlak fogadni.

Szakértelem

Pontos bemérés, tökéletes fertőtlenítés, steril orvosi ékszerek, illetve 20 éves egészségügyi tapasztalat. Ez a Medical Piercing.

Folyamatos támogatás

A piercing behelyezés után korlátlan ideig számíthatsz rám, így ha kérdésed van, továbbra sem engedem el a kezed. 

Migrén piercing

A migrén piercing vagy másik nevén Daith piercing, a fülben elhelyezkedő olyan akupunktúrás pontba kerül beszúrásra, amely ingerlése fájdalomcsillapító és relaxáló hatással lehet az egész szervezetre.

A nyugati világban először az 1990-es években divatékszerként használt migrén piercing hatását csak ezt követően fedezték fel, amikor a viselők között jelentős mértékben csökkentek a fejfájásos panaszok. Ma már kutatások folynak ennek a hatásnak az igazolására, és a London Migraine Clinic is elindított egy komolyabb vizsgálatot ez irányba.

A migrén piercing a nevével ellentétben nem csak migrén esetén, hanem tenziós, cluster, hormonális és frontérzékeny fejfájások esetén is sikeresen alkalmazható. Sok esetben azt tapasztalom, hogy a Shenmen piercinggel együtt érhető el a biztos panaszmentesség, de ez minden esetben egyéni.

Az alábbi fejezetekben összegyűjtöttem a migrén (daith) piercinggel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, és megválaszoltam azokat, így migrén piercing kisokosomból most mindent megtudhatsz!

1. A Migrén piercing eredete és működése

 

Már az ősi Kínában felismerték, hogy a fül bizonyos pontjainak ingerelése pozitív hatással lehet bizonyos belső folyamatokra. Megfigyelték, hogy egyes pontok a külső fül területén összeköttetésben állnak a szervekkel, és ezeket lejegyezték. Hasonló módon jött létre a talp és a kéz reflexológiája is.

A migrén piercing (angol nevén daith piercing) is ez alapján működik. A szúrás helyén lévő piercing állandó inger alatt tartja a vagusnak is nevezett X. agyideget (más néven bolygóideg), amely fájdalomcsillapító, nyugtató, szorongáscsökkentő hatással van az egész szervezetre.  A migrén piercing tehát nem csak migrén esetén lehet hatásos, hanem egyéb fejfájás esetén is.

A nyugati világban a daith piercinget csak az 1990-es években kezdték el használni, akkor is csak divatként, nem a gyógyhatása miatt. Azonban a használók megfigyelték, hogy kevesebbet vagy egyáltalán nem fáj a fejük a migrén piercing behelyezése óta, és a szorongásuk is csökkent. Ekkor kezdték el vizsgálni a szervezetre gyakorolt hatását.

 

A London Migraine Clinic által végzett kutatásban migrénnel küzdő egyéneket vizsgáltak, akik daith / migrén piercinget kaptak. A kutatás eredményei a következők:

 • a résztvevők 75%-a állítja, hogy a migrén piercing behelyezését követően a fejfájásuk jelentős mértékben enyhül vagy teljesen elmúlt

 • a migrén piercinget használók 82%-a teljesen elégedett

 • mindössze 11%-uk számolt be arról, hogy nem észlelt jelentős változást a szúrást követően

A kutatást végző orvosok, Dr Chris Blatchley és Arnold Wilkins professzor szerint ez az eljárás kevésbé terheli meg a szervezetet, mint az állandó gyógyszerek alkalmazása, illetve ha megfelelő szakember végzi a szúrást, akkor a pozitív eredmény akár ennél is magasabb arányú lehet.

A kutatás eredményei elérhetőek ide kattintva: https://www.london-migraine-clinic.co.uk/wp-content/uploads/2017/10/Daith-Survey-Report-Version-2-EV1-24-10-17.pdf

2. Migrén piercing helye: Pontosan hova szúrják?

 

A migrén piercinget a hallójárat fölötti redőbe szúrják (lásd a képen), amely igen nagy pontosságot és precizitást igényel, ugyanis egy nehezen elérhető, kanyargós porcdarabról van szó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A Medical Piercing-nél gépi bemérést alkalmazunk a pont precíz megtalálásához, így mindennemű véletlenségi faktort ki tudunk zárni a folyamatból és a migrén piercing hatásfokát maximalizálni tudjuk.

3. A migrén piercing hatásai. 

 

Ahogyan a fenti 2017-ben publikált amerikai kutatás eredményeiből látszik, a migrén piercinget kapott alanyok 75%-ánál részlegesen vagy teljesen elmúlt a fejfájás.

Magyaroszágon jelenleg több tízezer főre tehetjük azon emberek számát, akik jelentős vagy teljes javulást értek el a migrén piercing által.

Jómagam azt látom - azon túl, hogy mind én mind a fiam teljesen tünetmentesek vagyunk a saját migrén piercingünk beszúrása óta - hogy a vendégeink 95%-ánál hatásos a migrén piercing. Rengeteg pozitív beszámoló érkezik, ezek közül csak néhányat másolok be most ide:

"Boldog vagyok, hogy végül hosszú idő után a migrén piercing mellett döntöttem. Nem bántam meg! Gabi keze pedig tűpontos és magabiztos! Köszönöm, nagyon hálás vagyok! u.i.: az, hogy még 2 héttel később is megkérdeztétek hogy vagyok, elképesztően jólesett!"

"A gyerekem állandó fejfájással küzdött (és vele együtt mi is küzdöttünk), majd egy barátnőm ajánlotta a migrén piercinget. Nem tudtam, hogy 13 éveseknek is lehet, de a sok gyógyszer miatt végül mi is beleegyeztünk. Gabi megnyugtató és kedves volt, és hiába stresszelte túl a lányom a dolgot, mégis egy pozitív élménynek marad meg számára. Pláne, hogy azóta nem kell hetente fejfájás miatt az ágyat nyomnia, hanem mehet bandázni a barátokkal!"

"Először migrén piercinget kaptam, de valahogy nem hozta meg a várt eredményt. Visszamentem a Medical Piercinghez, és akkor javasolták a Shenment is. Belementem, mert már nem akartam több gyógyszert beszedni. Mondhatom, abszolút nem bántam meg! Hálás vagyok, hogy nem adtam fel, Gabinak pedig köszönöm a türelmet! Én csak ajánlani tudom, főleg a kettőt együtt!"

"Felesleges gyógyszert szedni, minél hamarabb csináltasd meg a migrén piercinget (a Shenmennel együtt). Biztos lehetsz a hatásában!"

A migrén piercing vagy akkupresszúrás piercing hatását a jelen nyugati orvostudomány nem ismeri el, pedig a kínai orvoslásban az alapját már 2500 éve használják. 100%-os garancia valóban nincsen rá, mint ahogyan szinte semmilyen gyógymódra sincsen, még egy hétköznapi aszpirinre sem.

Viszont a nagy számú magyar- és nemzetközi pozitív tapasztalat mellett nem lehet elmenni. Naponta kezelek pácienseket, akik bejelentkeznek hozzám és végigkísérem őket hetekkel, hónapokkal a beszúrás utáni időszakban is.

95% esetében drasztikusan javul vagy teljesen elmúlik a fejfájás, és az aki elsőre nem tapasztal ilyen erős hatást, annak Shenmen piercinggel kiegészítve újabb javulás érhető el. 

Nem egy esetben évek óta tartó krónikus migréntől szabadulnak meg a vendégeim és azonnal ajánlják a hozzátartozóiknak is.

Én a Medical Piercingnél 100%-ban hiszek a migrén piercing működésében, másképpen nem is tudnám hitelesen képviselni és nem tudnám minden nap a hozzám fordulóknak behelyezni az ékszert.

Ha te még laikus vagy, vagy nem vagy benne biztos, hogy hatásos lesz nálad a migrén piercing, akkor azt javaslom, hogy tegyél egy próbát! Semmit nem veszíthetsz vele, viszont ha hasonlóan hozzám, te is ebbe a 95%-ba tartozol, akkor örökre megszabadulhatsz a kínzó migréntől, ami pokollá teszi a mindennapjaidat.

4. Milyen fejfájás típusok esetén lehet hatásos a migrén piercing?

 

Az alábbiakban összegyűjtöttem Neked a leggyakoribb fejfájás típusokat, amelyek esetén hatásos lehet a migrén piercing. Lássuk ezeket részletesen!

a) Migrénes fejfájás

Gyakori fejfájás típus, amely a nők 17 százalékát, a férfiak 6 százalékát érinti. A migrénre jellemző, hogy csak a fej egyik oldalán (ritka esetben mindkét oldalon) jelentkezik a lüktető, pulzáló fájdalom. A fejfájáshoz társulhat fény-és hangérzékenység, hányinger, hányás.

 

Három típusát különböztetjük meg:

 

1. Migrén, aura nélkül

Mindenféle előjel nélkül a fejfájás szinte csak berobban.

 

2. Migrén aurával

A fejfájási rohamot megelőzi valamilyen tünet (pl.: szikralátás, kar vagy láb zsibbadása).

 

3. Csak az aura, migrén nélkül

Ritka esetben, de előfordulhat, hogy fejfájás nem alakul ki, viszont a migrénre jellemző további tüneteket és az aura jelei jelen vannak.

 

A Frontiers in Neurology 2017-ben publikált egy esetet, amelyben egy 54 éves férfi történetét mutatták be, aki krónikus migrénes rohamokkal küzdött. A páciensnél szinte az összes gyógyszeres terápiát alkalmazták már, tünetei azonban továbbra sem enyhültek. A férfi ez után került be a Frontiers által készített vizsgálatba, amely során rendszeres fülakupunktúrát végeztek mindkét fülén. A kezeléseket követően kevésbé volt szüksége fájdalomcsillapítókra és körülbelül havonta négyszer, csak a legkisebb dózisban alkalmazta az enyhe hatóanyagú tablettát. A kutatás eredményei itt olvashatod: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5711775/

A hozzám forduló vendégek 90%-a migrénes fejfájással érkezik és 95%-uknál eddig javulást vagy teljes megszűnést tudtam elérni a migrén piercinggel.

b) Tenziós (vagy hipertenziós) fejfájás

Ez a másik leggyakoribb fejfájás típus, amely szintén leginkább a nőket (80%) érinti. Általában enyhe vagy mérsékelten súlyos fájdalommal jár, és ez a fej bármely részén kialakulhat. Gyakran számolnak be tarkótáji, vagy abroncsszerűen szorító fájdalomról.

A tenziós fejfájás tünetei:

 • tompa/szorító/sajgó fejfájás,

 • a fájdalom időtartama 30 perc – 1 hét (lehet ez folyamatos, vagy időről-időre visszatérő),

 • a fájdalom helye a homlok, a két halántékcsont között,

 • kisugározhat a vállakba,

 • bizonyos esetekben reggel jelentkezik, de akár stressz hatására is kialakulhat,

 • fáradtság,

 • alvászavar,

 • a fejből, nyak, váll nyomásra érzékeny,

 • ingerlékenység,

 • étvágytalanság,

 • koncentrációs zavarok.

Sokan a fájdalom megjelenése előtt feszültnek, éhesnek érzik magukat. A fejfájást fokozhatja a fogcsikorgatás, a fejet ért sérülés és az ízületi problémák.

c) Cluster fejfájás

A cluster fejfájás a nevét a ciklikusan jelentkező fejfájásos rohamokról (cluster periódusok) kapta a nevét. A fájdalom pár percet belül kialakulhat, minden előzetes tünet nélkül. A fájdalom éles, átható vagy égő jellegű, amelyhez jellegzetes szemtünet társul: mintha forró botot szúrtak volna a szembe, vagy az ki akarna esni a szemgödörből. Szintén csak az egyik oldalon alakul ki, és egész életen át csak azon az egy helyen jelentkezik.

További jellemző tünetek cluster fejfájás esetén:

 • a páciens fogja a fejét, esetleg jegeli,

 • nyugtalanság,

 • a fájdalom fekvéskor fokozódik, inkább a mozgás enyhíti,

 • egyedüllét,

 • szempirosság, könnyezés az érintett oldalon,

 • migrénre is jellemző tünetek: fény-és hangérzékenység, émelygés,

 • vegetatív tünetek: orrdugulás, arcpír és duzzanat (az érintett oldalon), izzadt, sápadt bőr, beszűkült pupilla, csüngő szemhéj.

Az utóbbi két tünet a roham után még sokáig jelen lehet, a többi tünet a fejfájással együtt megszűnik.

d) Hormonális fejfájás

A nők 14 százalékánál a havi ciklushoz köthető a fejfájás, amely szintén gyakori jelenség lehet. A hormonháztartással összefüggésben álló fájdalom a várandósság alatt, illetve a menopauzát követően lecsillapodhat. Ebben az esetben az ösztrogénszint hirtelen csökkenése okozza a fejfájást, amely migrénszerű tüneteket produkálhat.

e) Frontérzékeny fejfájás

Főként a melegfront válthat ki fejfájást, amely az időseket, nőket és a gyenge immunrendszerrel élőket érintheti. A hőmérséklet, a szél és a levegő páratartalmának változása negatív hatással lehet a fejfájással, migrénnel küzdő egyéneknél. A melegfront beköszöntével csökkenhet a vérnyomás, miközben a pulzus megemelkedik, emiatt is alakulhat ki fejfájás.

A fejfájás mellett jelentkezhet:

 • alvászavar,

 • ingerlékenység,

 • koncentrációs probléma,

 • levertség,

 • figyelmetlenség,

 • lassú reflexek.

A migrén piercing - esetenként kiegészítve egy Shenmen piercinggel - az összes itt felsorolt fejfájások esetén hatékony lehet.

​​

5. Mikor nem lehet hatásos a migrén piercing?

 

​Egy rosszul beszúrt migrén piercing nem tudja elérni a várt hatást, ugyanis nem a megfelelő pontba helyezték. Ez abban az esetben fordulhat elő, ha az, aki a szúrást végzi, nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal, és már a bemérés is pontatlanul, esetleg eszköz nélkül történik.

 

Megfigyelhető továbbá, hogy bizonyos pácienseknél nem elég csak a migrén piercing, szükség lehet a Shenmen piercingre is, amely szintén fájdalomcsillapító, emellett oldja a szorongást és a depressziót és hatással lehet a szívműködésre is.

Az esetek egy nagyon kis százalékában pedig (5% alatti) a migrén piercing csak nagyon alacsony hatást fejti ki, vagy egyáltalán nem segít. 

6. Migrén piercing gyermekeknek? Mire figyeljek?

 

Gyermekek fülébe is helyezhető migrén piercing, fontos azonban megjegyezni, hogy ehhez mindenképpen írásos, szülői beleegyezés javasolt.

A piercing ápolása ugyanazon az elve működik, mint a felnőttek esetében, de fokozottan ügyeljünk arra, hogy a gyermek is vigyázzon migrén piercingjére. Ne húzza meg, ne akadjon bele semmibe és fogdossa azt legalább a gyógyulás végeztéig.

7. Mennyire fáj a migrén piercing behelyezése?

Mivel a migrén piercing behelyezését egy előzetes bemérés követi, maga a szúrás igen gyorsan megtörténik. Pácienseink elmondása alapján csak egy rovarcsípés-szerű kellemetlenséget tapasztalnak, amely az orvosi fém behelyezése után szinte azonnal el is múlik. A fájdalom érzékelése azonban sok dologtól függhet, például az aktuális stressz-szinttől, a fáradtság mértékétől, sőt akár a menstruációs ciklus is hatással lehet rá.

Azonban ez a kellemetlen pillanat rögtön feledésbe merül, amint megtapasztalja a migrén piercing pozitív hatásait.

8. Migrén piercing terhesség alatt: Lehetséges?

 

Várandósság alatt semmilyen migrén piercing szúrása nem ajánlott. Ha mindenképpen szeretnél migrén piercinget készíttetni, a szülést követő 6. héttől várlak! 

9. Migrén piercing szúrás: Hogyan történik?

 

A Medical Piercingnél a szalonba érkezve először is egy állapotfelmérést végzünk a migrén piercing behelyezése előtt. Megvizsgáljuk a fül állapotát, kikérdezünk panaszaidról és felvesszük a kórelőzményeket is.

Ezt követően egy gépi, pisztolyos bemérés alapján meghatározzuk a migrén piercing pontos helyét a füleden.

Az általam használt migrén piercingek mind orvosi fémből készültek, amelyeket autokláv gépben a behelyezés előtt fertőtlenítünk.

 

A szúrás csak pár pillanat, amely során rovarcsípés-szerű kellemetlen érzetet tapasztalhatsz, azonban az orvosi fémből készült migrén piercing behelyezését követően már el is múlik ez az érzés.

A szúrást követően néhány percig még beszélgetünk, megfigyeljük, minden rendben van-e, majd a garancialappal együtt haza engedünk. Ezt követően sem engedjük el a kezed, ugyanis rendszeresen kapni fogsz tőlünk hasznos e-maileket a migrén piercing használatával, ápolásával kapcsolatos fontos tanácsokról, illetve beléphetsz a migrénes facebook csoportunkba is, ahol a felmerülő kérdéseidre is válaszolunk.

A Medical Piercingnél fontosnak tartom a vendégeink utánkövetését, éppen ezért 2 hét múlva kérünk tőled egy visszajelzést arról, hogy hogyan érzed magad a migrén piercing behelyezése óta, tapasztaltál-e javulást, ha igen, mik azok, ha nem, akkor pedig a garancia értelmében egyeztetünk egy újabb időpontot.

10. Migrén piercing ékszer vásárlás Budapesten

 

A Medical piercing 13. kerületi szalonjában számos migrén piercing közül válogathatsz.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az első migrén piercing mindenképpen orvosi fém legyen, amely előre fertőtlenített, így elkerülhetőek a fertőzések és, ha bármilyen fémallergiád lenne, az ne érintse a frissen átszúrt területet. A gyógyulási időt követően bármilyen anyagból készült migrén piercinget használhatsz, illetve nálunk is tudsz vásárolni akár többfélét is.

11. Mennyibe kerül a migrén piercing beszúrása?

A Medical Piercingnél a migrén piercing beszúrás ára 24.900 Ft

 

Ez az ár tartalmazza:

 • az állapotfelmérést, pisztolyos beméréssel,

 • azonnali migrén piercing behelyezést,

 • 1 db orvosi fémből készült, autoklávval fertőtlenített migrén piercinget,

 • a garanciánkat,

 • a vendég utánkövetést,

 • a belépési lehetőséget a migrénes facebook csoportunkba,

 • és a rendszeres hasznos e-maieleket a migrén piercinggel kapcsolatos tudnivalókról.

​​

12. Hogyan kell ápolnom a migrén piercingemet?

 

Mivel a migrén piercing helye tulajdonképpen egy szúrt seb, érdemes a behelyezést követően nagy figyelmet fordítani az ápolásra. Enyhe utóvérzés teljesen normális néhány napig. Naponta mosd át óvatosan a szúrás helyét langyos, szappanos vattával, majd alaposan öblítsd is le.

A teljes gyógyulás átlagosan 2-3 hetet vesz igénybe, ez az jelenti, hogy a terület nem fájdalmas, nem piros és nem duzzadt, tehát teljesen egészséges.

Néhány hónapig még érzékeny lehet a szúrás helye érintésre, azonban az alvás és a füles használata biztosan nem fog gondot okozni.

Személyes ajánlásaim a migrén piercing ápolásához:

 • A migrén piercing behelyezését követően érdemes Octenisept sprayvel lefújni az érintett területet, naponta legalább kétszer.

 • Óvd meg migrén piercingedet a külső behatásoktól (pl.: hirtelen rántás), és kozmetikai szerektől (pl.: alapozó).

 • A gyógyulási idő alatt kerüld el a fürdőket, szaunákat, uszodákat.

 • Ne mozgasd a migrén piercinget, mert az gátolhatja a sebgyógyulást!

 • Csak a teljes gyógyulást követően vedd ki, és cseréld vagy cseréltesd le migrén piercinged!

 

Néhány, könnyen betartható szabály követésével jelentős mértékben hozzájárulhat a sikeres gyógyuláshoz, így hosszú távon élvezheti a migrén piercing pozitív hatásait.

13. Mit tegyek, ha begyulladt a migrén piercing helye?

Még a rendszeres ápolás ellenére is előfordulhat, hogy a szúrás helye begyullad. Fontos azonban, hogy azonnal jelezd ezt felénk és kérd a segítségemet, hogy a gyulladás kezelése minél hamarabb megkezdődjön.

Ha az alábbi tüneteket tapasztalod, keresse fel engem e-mailben:

 • a migrén piercing helye fájdalmas, égő érzetet tapasztalsz.

 • a füled megduzzad.

 • a terület piros, lüktet, esetleg forró tapintású.

 • a szúrás helye gennyedzik.

 

14. Mennyi idő után jelentkezhetnek a pozitív hatások?

 

Az esetek 70-80%-ában a panaszok 1-2 nap után jelentős mértékben csökkenek, vendégeimnél pedig azt tapasztalom, hogy 95%-uknak 2 héten belül megszűntek az addig kínzó problémái.

 

Abban az esetben tehát, ha erős fejfájásokkal küzdesz, akkor a migrén és a Shenmen piercing hatására teljesen elmúlhat vagy drasztikusan csökkenhet a fejfájások gyakorisága és intenzitása.

 

Ha pedig csak enyhébb fejfájásos panaszaid vannak, akkor nagy eséllyel szinte azonnal megszűnhetnek a panaszaid a migrén piercing behelyezését követően.

15. Mi az orvosi állásfoglalás a Migrén piercingre?

 

A keleti orvoslásban továbbra is előnyben részesítik az akupunktúrát, illetve az akupresszúrát. A nyugati világ orvosai is elkezdték gyakorolni ezt a típusú terápiát, és sikeresen kezeltek vele krónikus fájdalommal, fejfájással, sőt szorongással küzdő pácienseket is.

2023-ban azonban saját szakmai hírnevét féltve, sok orvos nem foglal kifejezett állást sem az akupunktúráról vagy az akupresszúráról, sem a fülpiercingekről, azonban növekszik a trend a testékszerek jótékony hatásainak kihasználását illetően, és egyre több orvos kezdi el javasolni kiegészítő terápiaként ezeket a módszereket.

16. Hol tudok migrén piercinget beszúratni Budapesten és Sopronban?

 

A Medical Piercing szalonját Pest belvárosában, az Újpest rakpart 7. szám alatt találod meg, a Jászai Mari térhez közel. Ha autóval érkezel, a parkolás egész nap biztosított a rakparton, közel a szanlonhoz.

 

Tömegközlekedéssel a budai oldalról, illetve a Nyugatitól a 4-es és a 6-os villamossal a Jászai Mari tér megállóig, a Lehel tértől pedig a 76-os trolival, a Radnóti Miklós utcai megállóig kell eljönnöd, innen pedig gyalog 4 percre vagyunk. Sopronban pedig a Füredi Oszkár sétány 9. alatt találsz meg minket.

17. Miért nálunk csináltass migrén piercinget?

Ha a Medical Piercinget választod:

 • Egészségügyi szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkező szakember szúrja be a migrén piercinged.

 • A migrén piercing behelyezését egy alapos állapotfelmérés előzi meg.

 • Gépi bemérés alapján történik a szúrás helyének meghatározása, éppen ezért rendkívül pontos munkát végzünk.

 • A szúrást követően sem engedjük el a kezed, továbbra is számíthatsz ránk és készséggel állunk rendelkezésére.

 • Belépést kapsz migrénes facebook csoportunkba.

 • Garanciát vállalunk: Ha ez első migrén piercing nem hozza meg a kívánt hatást, a másodikat ingyenesen szúrjuk.

 • Az ár tartalmazza magát az orvosi fémből készült migrén piercinget is, amelyet autkolávval fertőtlenítettünk.

 • Ha szeretnél később másmilyen migrén piercinget, azt nálunk megvásárolhatod.

 • Belvárosi, jól felszerelt szalonunk könnyen megközelíthető.

 • A Medical Piercing szalon közelében egésznap biztosított a parkolás.

 • Nálunk nincs várakozás.

 • A kellő időt rászánva és minden figyelmet megkapva látunk el.

 • Online időpont foglalásunknak köszönhetően 1 percen belül foglalhatsz magadnak időpontot 13. kerületi szalununkba.

18. Migrén piercing garancia: Mit jelent?

 

A Medical Piercingnél elengedhetetlennek tartjuk, hogy elérjük a célunkat a migrén piercing behelyezésével, tehát, hogy fejfájásos panaszais csökkenjek/megszűnjenek.

Előfordulhat olyan eset is, amikor nem biztos, hogy az első szúrást követően 2 héten belül változást tapasztalsz. Éppen ezért találtuk ki a garanciát, amellyel biztosíthatjuk, hogy továbbra is rendelkezésedre állunk, és minden erőnkkel a probléma megoldására törekszünk.

Az alábbi garanciát vállalom minden általam elhelyezett migrén piercingre:

 • Ha 2 hét múlva sincs semmilyen változás, akkor ingyenesen kapsz egy újabb migrén / Shenmen piercinget.

 • Ha bármikor kiesik, eltörik az orvosi migrén piercinged azt ingyenesen cseréljük.

19. Migrén piercing Budapest és Sopron: Foglalj időpontot most!

 

A Medical Piercing oldalán online naptárunkon keresztül azonnal láthatod szabad időpontjainkat, és lefoglalhatod azt ,amelyik neked is megfelelő!

Ha kérdésed van, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a medicalpiercing.hu@gmail.com e-mail címre.

Ha pedig úgy döntesz, hogy adsz egy esélyt a migrén piercingnek akkor kattints a gombra, foglalj időpontot én pedig várlak szeretettel Budapesten vagy Sopronban!

migren-piercing-helye.jpg

Árlista

A migrén- , shenmen- , slim- / étvágycsökkentő- és klimax piercing kezelések árai tartalmazzák az 1. orvosi fém ékszer árát is.

Garancia

Amennyiben piercingeddel 42 nap után sem tapasztalsz semmilyen javulást / tünet enyhülést, akkor mindössze az új ékszer áráért, behelyezünk a másik füledbe is egy megerősítő piercinget.

Több piercing esetén kedvezmény!

1 DB PIERCING 

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 1 db orvosi ékszer

 • Kézi bemérés + tűpontos piercing beszúrás

 • Utánkövetés

 • GARANCIA

24.900 Ft

2 DB PIERCING

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 2 db orvosi ékszer

 • Utánkövetés

 • GARANCIA

 • 30% kedvezmény a 2. piercingre

 • 7.900 forinttal olcsóbb!

49.800 Ft helyett

41.900 Ft

3 DB PIERCING

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 2 db orvosi ékszer

 • Utánkövetés

 • GARANCIA

 • 30% kedvezmény a 2. és 3.piercingre

 • 14.800 forinttal olcsóbb!

74.700 Ft helyett

59.900 Ft

Többen jönnétek?

Akik már engem választottak

Itthon már több tízezer embernek segített a Migrén- / Shenmen piercing. Íme néhány vélemény a Medical Piercing vendégeitől:

★★★★★ 4,8 - 1.000+ Google vélemény alapján

budahazi-annamaria.jpg

Budaházi Annamária

Ízületi fájdalmak

"Valóban kell 2 hét, mire megéreztem a Shenmen piercing hatását, de megérte várni és megérte az a pici kellemetlenség is, amit a szúrás közben tapasztaltam. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és kevesebbet fáj itt-ott a testem is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki hasonló problémákkal küzd."

derenyi-dorottya.jpg

Derényi Dorottya

Migrén

"Az elmúlt időszakban (több mint 3 hétben) NEM vettem be semmilyen fájdalom csillapítot! Ez nekem akkora boldogsàg amit szavakba nem lehet kifejezni! Gabi nem tudok elég hálás lenni Neked! 🙏
Nem hazudok, fejfájásom volt 1-2 alkalommal, DE azok inkább kellemetlenek voltak. Finoman fogalmazva a piercing behelyezése előtti életembe pokoli sűrűn, hetente akár többször is komoly fejfájással éltem a minden napjaimat.
Röviden SZERETEM, IMÁDOM és HÀLÁS VAGYOK ÉRTE"

kamondi-flora.jpg

Kamondi Flóra

Migrén

"Gyerekkorom óta szenvedtem az állandó migrénnel és alvászavarral. Pokollá tették a mindennapjaimat.
A szalon könnyen megközelíthető, rendezett, tiszta és hangulatos.
Gabi eszméletlen kedves és felkészült. Gyorsan, precízen, higiénikusan készített nekem egy migrén és egy Shenmen piercinget.
Azóta eltelt egy hónap, a kezelést megfelelően betartottam, helyre is jöttek a szúrt sebek, a problémáim pedig teljesen megszűntek.
Még most is hihetetlen, hogy nem kell gyógyszereken élnem.
A profizmus itt kezdődik!
Köszönöm!"

Kovács-Benkó Alexandra.jpg

Kovács-Benkó Alexandra

Migrén

"Engem megnyugtatott, hogy a Medical Piercingnél állapotfelméréssel kezdenek, és nem csak beülök a székbe és már szúrnak is. Ezért választottam Gabit, akinek hálásan köszönöm a higiénikus munkát és azt, hogy csökkentette a fejfájásos panaszaimat. ♥️ Csak ajánlani tudom!:)"

barta-krisztian.png

Barta Krisztián

Migrén

"A migrén piercing behelyezése óta szinte teljessen elmúlt a migrén amivel évek óta szenvedtem. Teljes elégedettség tőlt el a használata és mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Kíváló könyezet és nagyon kedvesek. Köszönöm!! "

palfalvi-marton.jpg

Pálfalvi Márton

Fejfájás

"Mondhatja bárki, hogy ez placebo, nekem tök mindegy. Már 3 hete élvezem a fejfájásmentes létet, és nem érdekel, hogy milyen úton hat. Megszabadított a kínzómtól! Köszönöm Gabinak az alapos munkát!"

hatter.png

Gyakran Ismételt kérdések

Megválaszoltam a leggyakoribb Migrén piercing kérdéseket:

Hatásos a Shenmen- / Migrén piercing?

Mind a Shenmen mind a Migrén piercing ősi kínai akkupresszurás elveken működik, így a keleti orvoslásban már több mint 2000 éve használt alapokon nyugszik.

Csak hazánkban már több tízezer gyógyult esetet tartanak számon, ezzel együtt fontos tudni, hogy 100%-os garancia a hatásosságára nincsen, mert ahány féle szervezet, annyi féle reakció is van.

Az esetek többségében a migrén / fejfájás teljesen elmúlik vagy csökken. 

Milyen Migrén piercingek vannak?

Mind férfi- mind pedig női migrén piercingből is széles választékkal várlak, így bármilyen is legyen az ízlésed, biztos, hogy megtalálod a megfelelőt!