top of page

Shenmen piercing kezelés garanciával akár már holnap!

Shenmen piercing kezeléssel és egészségügyi tapasztalattal várunk 13. kerületi szalonunkban, az Újpesti rakpart 7. szám alatt. Foglalj időpontot 1 perc alatt a gombra kattintva!

shenmen-piercing-budapest-2.jpg

A Shenmen- és Migrén piercing közérzet javító divatékszer, amely a fülbe helyezve egy speciális pontot stimulálva fejti ki hatását. Nem minősül orvosi gyógymódnak, hatása a vendégek tapasztalatain alapszik.

A Shenmen piercing vendégeink 93%-ánál hatásos.

A Medical Piercing kutatása alapján.

(ÚJ!) - Vidéki kitelepüléseink

A médiában is találkozhatsz velünk

rtl.png

Az RTL Klub Fókusz c. műsorában beszéltünk a migrén piercingről mint hatásos migrén kezelési módszerről.

Videó megtekintése az RTL Klub oldalán >>

hirtv.gif

A hírTV is megkérdezett minket a migrén piercing működéséről és arról, hogy hogyan tud segíteni.
Videó megtekintése a youtube-on >>

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

hatter-1.png

Így segtíthet a Shenmen Piercing

11 éve tartó migréntől szabadított meg. Ekkor határoztam el, hogy másnak is szeretnék segíteni.

Üdvözöllek! Kovács Gabriella vagyok, egészségügyi szakember. Mióta a fiammal megkaptuk Shenmen piercingünket a migrén teljesen eltűnt az életünkből. Azóta már rengeteg embernek mutattam meg ezt a kezelést.

Nézd meg a bemutatkozó videómat arról, hogyan működik a Medical Piercing és milyen panaszok esetén lehet hatásos!

kovacs-gabriella-sztori.jpg

Mikor segíthet a Shenmen Piercing?

A Shenmen piercing az alábbi pszichoszomatikus tünetek enyhítésében segíthet:

 • Fejfájás / Migrén (Migrén Piercinggel kiegészítve)

 • Szorongás / Pánik

 • Stressz

 • Alvászavar

 • Depresszió

 • Fülzúgás

 • Allergia 

A hozzám fordulók 90%-a migrénes tünetekkel jelentkezik és a legnagyobb részüknek már az első pár nap után komolyan enyhül vagy teljesen megszűnnek a tünetei. De a Shenmen piercing a szorongás, depresszió és alvászavar esetén is komoly segítség lehet!

medical-piercing-mukodik.jpg

93%

2.238 megkérdezett vendégünkből ennyinél volt hatásos a Medical Piercing.*

* Az összes szúrás száma ennél magasabb volt. A statisztika nem minősül hivatalosnak. A piercing nem minősül hivatalos gyógyhatású eszköznek, hanem közérzetjavító ékszer amelynek hatékonysága a tapasztalatokon és visszajelzéseken alapszik.

Miért nálunk szúrasd Shenmen piercinged?

6 pontban foglaltam össze, hogy ha úgy döntesz, hogy Shenmen-, Migrén -, Slim-, vagy Klimax piercinget szúratsz, akkor miért minket válassz:

Tapasztalat

Hetente 80-100 embernek segítünk, akik túlnyomó része már 2-3 hét után enyhülésről vagy teljes migrén mentességről számol be.

Állapotfelmérés

Kezelésünk egy részletes állapotfelméréssel kezdődik, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb kiszolgálást tudjuk neked nyújtani.

Vendégközpontúság

Nyugodt és modern szalonunkban, kultúrált várakozási lehetőséggel és a maximális időt rád szánva várunk.

Időpont 1 percen belül

13. kerületi szalonunkba kényelmesen, 1 perc alatt tudsz időpontot foglalni, így várakozás nélkül akár már holnap tudunk fogadni.

Szakértelem

Pontos bemérés, tökéletes fertőtlenítés, steril orvosi ékszerek, illetve egészségügyi tapasztalat. Ez a Medical Piercing.

Folyamatos támogatás

A piercing behelyezés után korlátlan ideig számíthatsz ránk, így ha kérdésed van, továbbra sem engedjük el a kezed. 

Shenmen piercing tudástár

A Shenmen piercinget évszázadok óta alkalmazzák a Hagyományos Kínai Orvoslásban. Nem csak fejfájás és különböző fájdalmak esetén, hanem depresszió, szorongás és függőség esetén is bevethető, kiegészítő terápiáról van szó.

 

A Shenmen szó jelentése „Isteni kapu”, amely már önmagában is igen beszédes. Mivel a fülben található Shanmen pont kapcsolatban áll a bolygóideggel, ezért számos pozitív hatása ismert.

 

A Shenmen piercing behelyezése nem jár komoly fájdalommal, egy rovarcsípés-szerű kellemetlenséget érezhetsz, amely csak egy átmeneti pillanatig tart. A behelyezését követő jelentős, pozitív változások azonban gyorsan feledtetik a szúrás élményét.

Az alábbi fejezetekben összegyűjtöttem a migrén (daith) piercinggel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, és megválaszoltam azokat, így migrén piercing kisokosomból most mindent megtudhatsz!

1. Mi az a Shenmen piercing? 

 

A Hagyományos Kínai Orvoslásból ismert 5 fő akupunktúrás (NADA) pont - amelyek a fül területén találhatóak – közül talán a legismertebb a ShenMen pont. Ez a pont különösen fontos, ugyanis szenvedélybetegségek, álmatlanság, ingerlékenység, memóriazavarok kezelésére használják már több mint 2500 év óta Kínában.

Magyarországon 1985-től kezdett elterjedni, miután Dr. Eőry Ajándok meghívott egy amerikai pszichiátert, Dr. Michael Smith-t, aki hazájában eredményesen kezelt kábítószer- és alkoholfüggőket ennek a pontnak az akkupunktúrás terápiájával.

A fül akkupunktúra azon megfigyelésen alapul, hogy a szervek elváltozásai a fül egyes területein fájdalmat generálhatnak. A módszer lényege tehát, hogy ezeknek a bizonyos pontoknak a nyomásával/átszúrásával, reflexes úton stimulálják a hozzájuk tartozó belső szervet.

2. Shenmen piercing helye: Pontosan hova szúrják?

 

A keleti orvoslásban meghatározott 5 NADA pont együttes ingerlése hozzájárul a szervezet egyensúlyának fenntartásához, illetve a gyógyulási folyamatokhoz.

Az 5 NADA pont:

 • Szimpatikus

 • Shenmen

 • Vese

 • Lép

 • Tüdők (az illusztráción két részre osztják ezt a területet, felső és alsó tüdőfélre)

 

 

 

 

 

 

 

 

A Szimpatikus és Shenmen pont átszúrásával egy nyugodt, relaxált állapot érhető el, míg a Vese, Lép és a Tüdő pontok ingerlésével a yin energiák mozgósítása a cél, amelynek köszönhetően fokozódik a méregtelenítés, és helyreáll a belső áramlás.

Mind az 5 pont könnyen lokalizálható a külső fül területén, a Shenmen pont pedig a fülkagyló legfelső szegmensében található.

3. A Shenmen piercing hatásai / vélemények

A fülben található Shenmen pont egy ún. mesterpont ami azt jelenti, hogy ingerlése a teljes szervezetet érintő hatással bírhat. Legelőször addiktív betegségek esetén használták sikeresen ennek a pontnak a stimulálását, majd fokozatosan jöttek rá Európában is, hogy a Shenmen pont a belső szerveink funkcióinak javításán keresztül az egész szervezet öngyógyító folyamataira is jó hatással van. Éppen ezért többféle panasz kezelésére, (főleg kiegészítő kezelésére) is sikeresen alkalmazták.

A hozzám fordulóknak nagyon sokat segít a Shenmen piercing a fejfájás, magas vérnyomás, alvási problémák, depresszió és még egyéb más tünetek esetében, amit a következő bekezdésben bővebben is kifejtek.

Természetesen nem állítom azt, hogy a Shenmen piercing egy csodaszer, ami minden fájdalmadra megoldás lesz. Viszont egy sok esetben működő, hatásos alternatív gyógymód, amely segít a vegetatív idegrendszer egyensúlyát megteremtni, ezáltal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz tőle a mindennapokban.

Ezért is hívják a Shenmen piercinget közérzet javító ékszernek, mert:

 • Enyhítheti a szorongást, frusztrációt, súlyosabb esetekben képes mérsékelni a depressziót is

 • Harmonizálja a szív energiáit, így azt látm, hogy sok esetben a vérnyomást is képes tartósan stabilizálni

 • Ezen keresztül a fülzúgást is tartósan enyhítheti, vagy teljesen megszüntetheti

 • A nyugodtság sok vendégemet hozzásegítette már egy mélyebb, minőségibb alváshoz is

 • Illetve az idegrendszerre kifejtett hatása, enyhítheti az ellergia tüneteit és a testben előforduló gyulladások csökkenéséhez is hozzájárulhat.

Az, hogy kinél mennyire lesz hatásos, nagy mértékben egyénfüggő. Azt tapasztalom a hozzám fordulóknál, hogy a nagy részük már néhány nap elmúltával pozitív változásról számol be, van akinél több hét is szükséges és persze van olyan is, akinél nem működik. Van olyan eset is, ahol Migrén piercing + Shenmen piercing hozza meg azt a hatást, amire azt mondják, hogy érezhető.

Magyarországon már több ezer olyan eset van, ahol a Shenmen / Migrén mipercing érezhető hatást váltott ki a viselőjükből és én magam is heti szinten kapok visszajelzéseket a vendégeimtől.

Azon túl, hogy a saját magam és nagyfiam fejfájása maradéktalanul megszűnt a Shanmen- / Migrén piercingek viselése óta. Ha tehát bizonytalan vagy, hogy hatásos lesz-e neked vagy sem, akkor azt tudom neked tanácsolni, hogy tegyél egy próbát!

A Shenmen piercing mindenképpen jóhatással lesz az idegrendszeredre, így csak nyerhetsz vele. Foglalj egy időpontot hozzám a XIII. ker Újpesti rakpart 7. szám alá (A Jászaitól 5 perc gyalog) és adj egy esélyt a jobb közérzetnek!

4. Milyen panaszok enyhítésére lehet alkalmas a Shenmen piercing?

Az alábbiakban összegyűjtöttem neked a leggyakoribb problémákat, amelyek esetén a Shenmen piercing bevethető.

a) Shenmen piercing depresszió ellen

 

A Shenmen egy olyan mesterpontnak számít, amely energetikailag kifejezetten aktív, tehát ingerlésével csökkenthető a stressz, a szorongás és a depresszió.

 

Egyes akupunktúrás szakemberek a Shenment a legnyugtatóbb fülpontnak nevezik, és minden kezelés esetén használják.

 

Egy 2022 januárjában publikált kutatásban a Shenmen és a Sanyinjiao pontok elektropunktúrás kezelését vizsgálták. A kilencven, álmatlanságban és depresszióban szenvedő jelentkezőt 3 csoportra osztották:

 • egy Shenmen (30 fő)

 • egy Sanyinjiao (30 fő)

 • és egy kombinált csoportra (30 fő)

A résztvevőket naponta 30 percen keresztül kezelték elektropunktúrával, és csak azt a pontot, amelyik csoportba tartoztak. A kutatás 2x5 napig tartott, tehát a páciensek 5 napig folyamatosan kapták a kezeléseket, majd néhány nap szünet után újabb 5 nap következett.

A kezelés előtt és után felmérték az insomnia (álmatlanság) súlyossági indexet (ISI), az szorongásos skála (SAS) értékét, és a depresszió skála (SDS) pontszámait, továbbá mérték a dopamin (DA) és a noradrenalin (NE) szérum tartalmát a vérben.

Az eredmények alapján kimutatták, hogy mindhárom skála eredménye csökkent a kezelések végeztével mindhárom csoportban, azonban a szorongás és a depresszió enyhítésében a Shenmen pont ingerlése játszott kiemelkedő szerepet.

forrás: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35025151/

b) Migrén és fejfájások (cluster, migrén, tenziós, hipertenziós, vestibularis, frontérzékeny)

 

A shenmen piercingekről köztudott, hogy a szorongás és a depresszió enyhítésén túl, jelentős mértékben csökkenti a migrénnel járó fájdalmat. Azonban nincs elegendő orvosi kutatás arra vonatkozóan, hogy a shenmen piercing enyhíti a migrénes és más, fejfájásos panaszokat, de egyre több páciens veszi észre, hogy a Shenmen piercing behelyezését követően jelentős mértékben csökkentek a fájdalmai és a fejfájásos rohamok intenzitása, illetve gyakorisága.

Az akupresszúrás és az egészségügyi szakemberek úgy vélik, hogy a shenmen piercing helyéről származó nyomás állandó stimulációt fejt ki a vagus idegre. A vagus ideg (X.), a 12 fő agyideg közül a leghosszabb, amely a fejtől egészen a vastagbélig behálózza a testet. Ennek a fő idegi kapcsolatnak köszönhetően lehet terápiás a shenmen pont.

A Frontiers in Neurology 2017-ben publikált egy esetet, amelyben egy 54 éves férfi történetét mutatták be, aki krónikus migrénes rohamokkal küzdött. A páciensnél szinte az összes gyógyszeres terápiát alkalmazták már, tünetei azonban továbbra sem enyhültek. A férfi ez után került be a Frontiers által készített vizsgálatba, amely során rendszeres fülakupunktúrát végeztek mindkét fülén. A kezeléseket követően kevésbé volt szüksége fájdalomcsillapítókra és körülbelül havonta négyszer, csak a legkisebb dózisban alkalmazta az enyhe hatóanyagú tablettát.

forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5711775/

c) Shenmen piercing hatása függőség/leszokás esetén

Ma már több, mint 2000 speciális, a leszoktatást segítő programban alkalmazzák az 5 NADA pont - köztük a shenmen pont kezelését is - világszerte. Leggyakrabban a dohányzásról való leszokásban lehet nagy segítség, ugyanis a shenmen piercing folyamatosan ingerli az „Isteni kapuként” is emlegetett fő pontot, amely nyugtatja az elmét, és csökkenti a szorongást. Ezek a hatások együttesen járulnak hozzá, hogy ritkább esetben érezze azt, hogy stresszes helyzetekben csak a nikotin lehet a megnyugtató forrás.

d) Shenmen piercing alvászavar álmatlanság javítására

Mivel a shenmen pont ingerlésével egy nyugodt, relaxált állapot érhető el, ezért az alvási zavarokban kifejezetten hatékony lehet a Shenmen piercing behelyezése erre a területre.

Az alvászavart és az álmatlanságot már ősidők óta kezelik akupunktúrával Kínában, és a páciensek beszámolója alapján, elmondható, hogy a shenmen piercing behelyezését követően jelentős mértékben javul az alvás minősége, a nyugodtabb állapotnak köszönhetően az alvás első ciklusa hamarabb bekövetkezik, és mélyebb alvási fázisok érhetőek el. 

​​

e) Shenmen piercing és allergia

Az allergiás rhinitis (nátha) globális probléma, és a világ népességének körülbelül 10-40%-át érinti. Egyre több kutatás igazolja, hogy a fülpontok kezelésével, illetve a shenmen pont átszúrásával, és Shenmen piercing behelyezésével az allergiás orr és szemtünetek csökkenthetőek.

Egy átfogó, egészségügyi adatbázisokban végzett kutatásban az allergiás páciensek kezelési módszereit és azok sikerességét mérték fel, hogy feltárhassák a fül akupresszúra hatásait.

Összesen 11 vizsgálatot vontak be az elemzésbe, amelyek résztvevőszáma 1094 fő volt.

 

A kontrollcsoport felállítása után összevetették a fülakupresszúrát követő allergiás tüneteket és azt találták, hogy a tüsszögés, az orrfolyás és a szemtünetek jelentős mértékben csökkentek.

 

forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8110385/

f) Shenmen piercing szédülés ellen

A csuklónál lévő és a fülben található Shenmen pont bizonyos esetekben csökkentheti a szédüléses tünetek előfordulását, főleg akkor, ha azok magas vérnyomás-, vagy pánikbetegség tünetei miatt alakultak ki.

g) Segít a Shenmen piercing fogyásban?

Fogyás serkentés esetén a többi  NADA pont a Shenmen ingerlésével kiegészítve hatásos támogató segítség lehet fogyásban.

h) Shenmen piercing adhd / figyelemzavar esetén?

Az ADHD egyre több embert érintő szindróma, amely az elmúlt évtizedben a pszichiátriai betegségek sorában került definiálásra.

Bizonyos kutatásokban, például a Medical Acupuncture 2020-as vizsgálatában a fő akupunktúrás pontok (közöttük a fül shenmen pont is) ingerlésének hatásait vizsgálták három páciensen: egy 65 éves hölgyet, egy 25 éves egyetemista diákot és egy 12 éves fiút vontak be a kutatásba.

 

Mindhárom esetben az akupunktúrás kezelések jelentős mértékű javulást hoztak a figyelemzavarban. 

forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7041317/

i) Hatásos a Shenmen piercing fülzúgásra?

 

A Medical Acupuncture által végzett 2009-es kutatásban a fülakupresszúra fülzúgásra gyakorolt hatásait vizsgálták. Az eredmények alapján a fülzúgás csökkent a fül akupresszúrás pontok nyomásával (köztük a shenmen ponttal), én pedig saját vendégeimen azt figyeltem meg, hogy a Shenmen + Migrén piercing a legtöbb esetben akkor csökkenti a fülzúgást, ha annak migrénes fejfájásból, vagy magas vérnyomásból adódó oka van.

forrás: https://www.liebertpub.com/doi/pdf/10.1089/acu.2009.0662

 

j) Shenmen piercing: Enyhíti a szorongást?

 

A shenmen pont ingerlése igazoltan nyugtató hatással van az egész szervezetre, és a depresszió mellett a szorongást is jelentős mértékben enyhítheti.

k) Shenmen piercing: pánikbetegség esetén mit várhatok?

 

Bár nem bizonyított tény, de ha a Shenmen piercing nyugtató, pulzuscsökkentő hatásait tekintjük, a pánikrohamok intenzitása és száma is csökkenhet, ha bekerült a piercing. Erre is több pozitív visszajelzés érkezett már vendégeinktől.

l) A Shenmen piercing stresszoldó hatása

A Vagus ideg (X.agyideg/bolgyóideg) és a shenmen pont kapcsolata miatt a teljes szervezetre kiterjedhet a Shenmen piercing stresszoldó hatása.

Egy 2013-as tanulmányban vastagbél eltávolító műtét utáni felépülés során vizsgálták a fülakupresszúra hatásait. Azt találták, hogy a shenmen pont nyomása csökkentheti a stresszt és az izgatottságot, azáltal, hogy a pulzusszámát alacsonyan, és nyugodt ütemben tartja.

forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3687596/

m) Shenmen piercinggel ízületi fájdalmak ellen?

 

A fájdalom enyhítésében, így az ízületi panaszok esetén is segíthet a shenmen piercing. A nyugodtabb közérzet biztosítása, és a pulzus csökkentése jelentős mértékben hat a fájdalomérzékelésre, ezáltal a kellemetlen érzet hamarabb elillanhat.

Egy 2022-es kutatásban a fülakupresszúra hatásait vizsgálták térdfájdalommal küzdő pácienseken. A vizsgálat eredményei kimutatták, hogy a fülakupresszúrás kezelésen átesett csoportban jelentős mértékben csökkent a fájdalom a kontrollcsoport értékeihez képest.

forrás: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34463759/

n) Hatásos a Shenmen piercing cukorbetegség kezelésében?

Szintén a többi 5 NADA pont ingerlésével együtt lehet pozitív hatása a cukorbetegségre.

o) Mit okoz a Shenmen piercing vérnyomásproblémákra?

A shenmen pont a szívvel is kapcsolatban áll a bolygóidegen keresztül. Mivel ingerlése lassíthatja a szívverést, ezáltal (a gyógyszeres terápiát kiegészítve) pozitív hatással lehet vérnyomásproblémák esetén is. 

Az American Journal for Chinese Medicine 2009-es tanulmányában a stroke után tapasztalt álmatlanságot vizsgálták, és összefüggést találtak a shenmen pont nyomása és a pulzusszám között, ami arra utal, hogy a shenmen pont akupunktúrája csökkentheti a pulzusszámot és pozitív hatással lehet az alvás minőségére.

forrás: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19938212/

5. Shenmen piercing behelyezése: így történik

 

A Medical Piercingnél a szalonba érkezve először is egy állapotfelmérést végzünk a Shenmen piercing behelyezése előtt. Megvizsgáljuk a fül állapotát, beszélgetünk a panaszaidról és felvesszük a kórelőzményeket is.

 

Ezt követően egy speciális bemérés alapján meghatározzuk a Shenmen piercing pontos helyét a füleden.

A szalonban használt piercingek mind orvosi fémből készültek, amelyeket a behelyezés előtt fertőtlenítetünk.

 

A szúrás csak pár pillanat, amely során rovarcsípés-szerű kellemetlen érzetet tapasztalhatsz, azonban az orvosi fémből készült Shenmen piercing behelyezését követően már el is múlik ez az érzés.

A szúrást követően néhány percig még beszélgetünk, megfigyeljük, minden rendben van-e, majd a garancialappal együtt el is engedünk :)

 

Ezt követően sem engedjük el a kezed, ugyanis rendszeresen kapni fogsz tőlünk információkat a Shenmen piercing használatával, ápolásával kapcsolatos fontos tanácsokról, és beléphetsz a migrénes facebook csoportunkba, ahol a többi Medical piercinges vendégemmel is beszélgethetsz.

 

A Medical Piercingnél fontosnak tartjuk a vendégeink utánkövetését, éppen ezért 2 hét múlva kérni fogunk tőled egy visszajelzést arról, hogy hogyan érzed magad a Shenmen piercing behelyezése óta, tapasztaltál-e javulást, ha igen, mik azok, ha nem, akkor pedig a garancia értelmében egyeztetünk egy újabb időpontot.

6. Számít, hogy melyik fülbe teszik a Shenmen piercinget?

 

Abban az esetben fontos a shenmen piercing helye, ha migrénes / fejfájásos panaszok miatt szeretnéd átszúratni füled. Ilyenkor érdemes arra az oldalra tenni a piercinget, amelyik oldalon általában jelentkezik a fejfájás.

Más esetben mindegy, hogy a jobb vagy a bal fül shenmen pontja kerül átszúrásra.

7. Mennyire fáj a Shenmen piercing behelyezése?

 

Mivel a Shenmen piercing behelyezését egy előzetes bemérés előzi meg, maga a szúrás igen gyorsan megtörténik, és maximum csak egy rovarcsípés-szerű kellemetlen érzetet tapasztalsz, amely az orvosi fém behelyezése után szinte azonnal el is múlik.

 

Azonban ez a rövidke, kellemetlen pillanat rögtön is feledésbe merül majd, amint megtapasztalod a Shenmen piercing pozitív hatásait.

8. Hogyan kell ápolni a Shenmen piercinget?

 

Mivel a Shenmen piercing helye tulajdonképpen egy szúrt seb, érdemes a behelyezést követően nagy figyelmet fordítani az ápolásra. A teljes gyógyulás átlagosan 2-3 hetet vesz igénybe, ez az jelenti, hogy a terület már nem fájdalmas, nem piros és nem duzzadt.

Személyes ajánlásaim a Shenmen piercing ápolásához:

 1. A piercing behelyezését követően érdemes Octenisept sprayvel lefújni az érintett területet, naponta legalább kétszer.

 2. Óvd meg Shenmen piercingedet a külső behatásoktól (pl.: hirtelen rántás), és kozmetikai szerektől (pl.: alapozó).

 3. Ügyelj arra, hogy fürdéskor, főként hajmosáskor ne érje víz, illetve ne folyjon rá sampon vagy balzsam.

 4. A gyógyulási idő alatt kerüld a fürdőket, szaunákat, uszodákat.

 5. Ne mozgasd a piercinget, mert az gátolhatja a sebgyógyulást.

 6. Csak a teljes gyógyulást követően vedd ki / cseréld le Shenmen piercinged!

 

Néhány, könnyen betartható szabály követésével magad is jelentős mértékben hozzájárulhatsz a sikeres gyógyuláshoz, így hosszú távon élvezheti a Shenmen piercing előnyeit.

9. Begyulladt a Shenmen piercingem: Mit tegyek?

 

Ha az alábbi tüneteket tapasztalod, keress fel engem:

 • a Shenmen piercing helye fájdalmas, égő érzetet tapasztalsz

 • a füled megduzzadt

 • a terület piros, lüktet, esetleg forró tapintatú

 

10. Mennyi idő után jelentkezhetnek a pozitív hatások?

 

Az esetek 70-80%-ában a panaszok 1-2 nap után jelentős mértékben csökkenek, a Medical Piercingnél pedig azt látom, hogy a vendégek nagy százalékának 2 héten belül megszűntek az addig kínzó problémái.

 

Abban az esetben tehát, ha erős migrénes fejfájásokkal küzdesz, akkor a Shenmen piercing hatására csökkenhet a fejfájások gyakorisága és intenzitása.

Ha pedig csak enyhe fejfájásos panaszaid vannak, akkor szinte azonnal megszűnhetnek a panaszaid a Shenmen piercing behelyezését követően.

​​

11. Mi az orvosi állásfoglalás a Shenmen piercingre?

 

Amerikában orvosok kezdték el gyakorolni a keleti gyógyászat alapján alkalmazott terápiát, és sikeresen kezeltek vele fájdalommal, függőséggel és depresszióval küzdő pácienseket. A nyugati orvoslásban ők terjesztették el, és az európai kontinensen is ők kezdték el oktatni a Shenmen piercingek beszúrását.

Manapság azonban sok orvos nem foglal állást sem az akupunktúráról vagy az akupresszúráról, sem a fülpiercingekről, azonban egyre több orvos kezdi el javasolni kiegészítő terápiaként ezeket a módszereket.

12. Hol tudok Shenmen piercinget beszúratni Budapesten?

 

A Medical Piercing szalonját Pest belvárosában, az Újpest rakpart 7. szám alatt, a Jászai Mari térhez közel találod meg. Ha autóval érkezel, a parkolás a nap bármely szakában biztosított a rakparton, közel a rendelőhöz.

Tömegközlekedéssel a Nyugatitól a 4-es és a 6-os villamossal a Jászai Mari tér megállóig, a Lehel tértől pedig a 76-os trolival, a Radnóti Miklós utcai megállóig.

13. Shenmen piercing férfiaknak: Létezik ilyen?

 

Fiúkat és férfiakat is érinthetnek a fejfájásos panaszok, azonban tény, hogy a migrén nők esetében gyakrabban fordul elő. A Shenmen piercing természetesen férfiak esetében is alkalmazható, ha migrénes rohamokkal és heves fejfájásokkal küzd. A Shenmen pont helye, a behelyezés és a hatás is ugyanaz mindkét nem esetében, illetve a szalonban tudsz válogatni kimondottan férfiaknak javasolt piercingeket is.

14. Shenmen piercing garancia: Mit jelent?

A Medical Piercingnél elengedhetetlennek tartom, hogy elérjük a célunkat a piercing behelyezésével, tehát, hogy panaszaid csökkenjek/megszűnjenek.

 

Előfordulhat olyan eset is, amikor nem biztos, hogy az első szúrást követően 2 héten belül változást tapasztalsz majd. Éppen ezért találtam ki a garanciát, amellyel biztosíthatom számodra, hogy mindig a rendelkezésére állok, és számomra is ugyanolyan fontos, hogy te jól legyél! 

 

Ezért a Medical Piercing a következő 100%-os garanciát vállalja:

 • ha a beszúrást követően 2 hét múlva sem tapasztalsz változást, akkor ingyenesen elhelyezünk számodra egy újabb megerősítő piercinget.

 • ugyanez vonatkozik arra az esetre ha kiesik / eltörik a behelyezett Shenmen- / Migrén piercinged.

15. Shenmen piercing árak

 

A Medical Piercingnél a Shenmen piercing ára, konzultációval, állapotfelméréssel és online időpontfoglalással 24.900 Forint. Ez az ár a következőket tartalmazza:

 • állapotfelmérés, kézi bemérés

 • azonnali piercing behelyezés

 • orvosi fémből készült, autoklávval fertőtlenített piercing

 • garancia

 • vendég utánkövetés, visszajelzés

 • belépési lehetőség a migrénes facebook csoportunkba

 • rendszeres információk a Shenmen piercinggel kapcsolatos tudnivalókról

16. Shenmen piercing vásárlás (arany, ezüst, orvosi fém)

 

Szalonomban sokféle színű és formájú Shenmen piercing közül válogathatsz, így biztos, hogy találsz olyat, ami az izlésednek megfelel.

 

Fontos azonban megjegyezni, hogy az első piercing mindenképpen orvosi fém, amely előre fertőtlenített, így elkerülhetőek a fertőzések, ezen felül ha bármilyen fémallergiád lenne, az ne érintse a frissen átszúrt területet. A gyógyulási időt követően viszont már bármilyen típusú, így akár arany vagy ezüst piercinget is viselhetsz.

17. Shenmen piercing Budapest: Foglalj időpontot most!

Várlak szeretettel Budapesti rendelőmben a 13. kerület, Újpest rakpart 7. szám alatt. Időpontfoglaláshoz csak kattints az alábbi gombra, válaszd ki, hogy mikor jönnél, add meg az adataidat és a foglalásod automatikusan megjelenik az én naptáramban is!

Adj egy esélyt a jobb közérzetnek és a fejfájás mentes életnek!

 

shenmen-pont-a-fulben.PNG

Árlista

A migrén- , shenmen- , slim- / étvágycsökkentő- és allergia csökkentő piercing kezelések árai tartalmazzák az 1. orvosi fém ékszer árát is.

Garancia

Amennyiben Shenmen- / Migrén piercingeddel 28 nap után sem tapasztalsz semmilyen javulást / tünet enyhülést, akkor mindössze az új ékszer áráért behelyezek a másik füledbe is egy megerősítő piercinget!

1DB PIERCING BESZÚRÁS

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 1 db orvosi ékszer

 • Kézi bemérés + tűpontos piercing beszúrás

 • Utánkövetés

 • GARANCIA

24.900 Ft

2 DB PIERCING BESZÚRÁS

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 2 db orvosi ékszer

 • Kézi bemérés + tűpontos piercing beszúrás

 • Utánkövetés

 • GARANCIA

 • 50% kedvezmény a 2. piercingre

36.900 Ft

Akik már minket választottak

Itthon már több tízezer embernek segített a Migrén- / Shenmen piercing. Íme néhány vélemény a Medical Piercing vendégeitől:

budahazi-annamaria.jpg

Budaházi Annamária

Ízületi fájdalmak

"Valóban kell 2 hét, mire megéreztem a Shenmen piercing hatását, de megérte várni és megérte az a pici kellemetlenség is, amit a szúrás közben tapasztaltam. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és kevesebbet fáj itt-ott a testem is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki hasonló problémákkal küzd."

derenyi-dorottya.jpg

Derényi Dorottya

Migrén

"Az elmúlt időszakban (több mint 3 hétben) NEM vettem be semmilyen fájdalom csillapítot! Ez nekem akkora boldogsàg amit szavakba nem lehet kifejezni! Gabi nem tudok elég hálás lenni Neked! 🙏
Nem hazudok, fejfájásom volt 1-2 alkalommal, DE azok inkább kellemetlenek voltak. Finoman fogalmazva a piercing behelyezése előtti életembe pokoli sűrűn, hetente akár többször is komoly fejfájással éltem a minden napjaimat.
Röviden SZERETEM, IMÁDOM és HÀLÁS VAGYOK ÉRTE"

kamondi-flora.jpg

Kamondi Flóra

Migrén

"Gyerekkorom óta szenvedtem az állandó migrénnel és alvászavarral. Pokollá tették a mindennapjaimat.
A szalon könnyen megközelíthető, rendezett, tiszta és hangulatos.
Gabi eszméletlen kedves és felkészült. Gyorsan, precízen, higiénikusan készített nekem egy migrén és egy Shenmen piercinget.
Azóta eltelt egy hónap, a kezelést megfelelően betartottam, helyre is jöttek a szúrt sebek, a problémáim pedig teljesen megszűntek.
Még most is hihetetlen, hogy nem kell gyógyszereken élnem.
A profizmus itt kezdődik!
Köszönöm!"

Kovács-Benkó Alexandra.jpg

Kovács-Benkó Alexandra

Migrén

"Engem megnyugtatott, hogy a Medical Piercingnél állapotfelméréssel kezdenek, és nem csak beülök a székbe és már szúrnak is. Ezért választottam Gabit, akinek hálásan köszönöm a higiénikus munkát és azt, hogy csökkentette a fejfájásos panaszaimat. ♥️ Csak ajánlani tudom!:)"

barta-krisztian.png

Barta Krisztián

Migrén

"A migrén piercing behelyezése óta szinte teljessen elmúlt a migrén amivel évek óta szenvedtem. Teljes elégedettség tőlt el a használata és mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Kíváló könyezet és nagyon kedvesek. Köszönöm!! "

palfalvi-marton.jpg

Pálfalvi Márton

Fejfájás

"Mondhatja bárki, hogy ez placebo, nekem tök mindegy. Már 3 hete élvezem a fejfájásmentes létet, és nem érdekel, hogy milyen úton hat. Megszabadított a kínzómtól! Köszönöm Gabinak az alapos munkát!"

hatter.png

Gyakran Ismételt kérdések

Megválaszoltam a leggyakoribb Shenmen piercing kérdéseket:

Hatásos a Shenmen- / Migrén piercing?

Mind a Shenmen mind a Migrén piercing ősi kínai akkupresszurás elveken működik, így a keleti orvoslásban már több mint 2000 éve használt alapokon nyugszik.

Csak hazánkban már több tízezer gyógyult esetet tartanak számon, ezzel együtt fontos tudni, hogy 100%-os garancia a hatásosságára nincsen, mert ahány féle szervezet, annyi féle reakció is van.

Az esetek többségében a migrén / fejfájás teljesen elmúlik vagy csökken. 

Milyen Shenmen piercingek vannak?

Mind férfi- mind pedig női Migrén- és Shenmen piercingből is széles választékkal várlak, így bármilyen is legyen az ízlésed, biztos, hogy megtalálod a megfelelőt!