top of page

Slim /étvágycsökkentő piercing behelyezés akár már holnap!

Fogyókúrás piercing szúrás fájdalom mentesen és egészségügyi tapasztalattal a 13. kerületben. Foglalj időpontot!

slim-etvagycsokkento-piercing-budapest-2.jpg
hatter-1.png

Így működik a Slim Piercing

(ÚJ!) - Vidéki kitelepüléseink

A médiában is találkozhatsz velünk

rtl.png

Az RTL Klub Fókusz c. műsorában beszéltünk a migrén piercingről mint hatásos migrén kezelési módszerről.

Videó megtekintése az RTL Klub oldalán >>

hirtv.gif

A hírTV is megkérdezett minket a migrén piercing működéséről és arról, hogy hogyan tud segíteni.
Videó megtekintése a youtube-on >>

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

hatter-1.png
mp-2024.jpg

Viki, Gabi és Ricsi empatikus és szakképzett piercier-ek, akik mindannyian egészségügyi tapasztalattal rendelkeznek.

Étvágycsökkentő piercing, ami segít a fogyásban

A Medical Piercing szakértői havonta több száz fognyi vágyó hölgynek segítenek, hogy természetesebben és könnyebben el tudják érni a kitűzött testsúlyukat.

Az étvágycsökkentő piercing a fülben található Tragus​ pontba szúrva azt folyamatos nyomás alatt tartja, így természetesen csökkenti a szervezet éhségérzetét.

Így a Slim piercing kedvező hatásai lehetnek:

 • Kevesebb falási roham.

 • Csökkenő édesség utáni sóvárgás.

 • Serkenő anyagcsere.

 • Kiegyensúlyozottabb fogyás.

 • Könnyebben elért ideális testsúly.

 

Ha te is adnál egy esélyt az étvágycsökkentő piercingnek akkor foglalj időpontot hozzám, vagy görgess le és  olvasd el összefoglalónkat erről a speciális fülbevalóról!

medical-piercing-mukodik.jpg

93%

2.238 megkérdezett vendégünkből ennyinél volt hatásos a Medical Piercing.*

* Az összes szúrás száma ennél magasabb volt. A statisztika nem minősül hivatalosnak. A piercing nem minősül hivatalos gyógyhatású eszköznek, hanem közérzetjavító ékszer amelynek hatékonysága a tapasztalatokon és visszajelzéseken alapszik.

Slim piercing összefoglaló

A slim/étvágycsökkentő piercing az akupunktúra elve alapján működik, és az étvágycsökkentés mellett számos pozitív hatása ismert. Ezt a közérzetjavító testékszert a fülkagyló előtti kis porcba, azaz tragusba helyezik. Ennek a pontnak a folyamatos nyomása is hatást gyakorol a gyomorra, és a behelyezett piercing ezt tartja fenn hosszú távon.

 

A slim piercing ajánlott kiegészítő módszerként fogyókúra esetén, valamint stresszből adódó falási rohamok leküzdésére. Utóbbi esetén shenmen piercinggel együtt jelentős változás érhető el.

 

Maga a szúrás minimális, és rövid ideig tartó fájdalommal jár, amit gyorsan elfelejt az ember, amint megtapasztalja a pozitív változásokat. Egy igazi szakember pontos bemérést végez, ezáltal a piercing a megfelelő helyre kerül, ugyanis ha a szúrás nem pontos, előfordulhat az is, hogy semmilyen hatást nem vált ki.

Mint minden testékszer, az étvágycsökkentő piercing is bizonyos ideig, minimális ápolást igényel annak érdekében, hogy elkerüljük a nem kívánt gyulladást. Ezek betartásával azonban hosszú távon élvezheted a piercing adta előnyöket.

Ha szeretnél többet megtudni a slim/étvágycsökkentő piercingről, olvasd el az alábbi, részletes összefoglalómat!

1. A slim / étvágycsökkentő piercing eredete és működési elve

 

A közérzetjavító testékszerek egy, az ősi Kínából származó hagyományos gyógymódból, az akupunktúrából eredeztethetőek. A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) szerint a testben különböző energia csatornák (meridiánok) találhatók, amelyekben az életenergia áramlik (Qi, azaz csí). Ha bárhol blokk keletkezik, felbomlik a szervezet egyensúlya.

Bizonyos pontok nyomásával/ingerlésével a blokk feloldható, ezáltal a szervet egyensúlya is helyreállítható. Ez alapján működnek a közérzetjavító testékszerek is (pl.: migrén piercing, shenmen piercing és slim piercing).

Egy másik nézet szerint, az anyaméhben, a magzati fejlődés során a hasi szervek és a külső fül egymás mellett helyezkednek el, és ez a kapcsolat később az idegpályákon keresztül is fennmarad. Ezzel magyarázható, hogy a külső fül stimulálása a hasi szervekre is hatással lesz.

Egy harmadik elv szerint, a tragus átszúrása endorfinokat szabadít fel a szervezetben, azaz egy olyan vegyi anyagot, amely alapvetően akkor keletkezik az agyban, ha valamilyen kellemes tevékenységet végzünk.

Emiatt lesz pozitív hatással a közérzetünkre, csökkentve a stresszt és a szorongást, valamint az ezekből abból adódó falási rohamokat.

Egy 2007-ben publikált kutatásban a vizsgált alanyok tragusára egy speciális, nyomásos tűt helyeztek fel, ezáltal állandó ingert adva a vagus idegnek. A megfigyelések alapján elmondható, hogy a tragus hosszan tartó ingerlése következtében a gyomor perisztaltikájának ideje megnyúlt, ezáltal járult hozzá a testsúly és az étvágy csökkenéséhez.

 

A kutatást itt tudod elolvasni: https://www.liebertpub.com/doi/10.1089/acm.1998.4.399?url_ver=Z39.88-2003&rfr_id=ori%3Arid%3Acrossref.org&rfr_dat=cr_pub++0pubmed

 

2. A slim / étvágycsökkentő piercing helye

 

Az étvágycsökkentő piercing helye a fülkagyló előtti kis porcos részen található, amelyet tragusnak is neveznek. Alapvetően mindegy melyik fülbe kerül a piercing, sőt, akár egyszerre mindkettőbe behelyezhető.

3. A slim piercing hatásai

 

A slim/étvágycsökkentő piercingnek már a neve is árulkodó. Amellett, hogy csökkenti az étvágyat, az „unalom evés” és a falási rohamok leküzdésében is segíthet.

Az akupunktúrás pont állandó ingerlésének hatására csökkenhet a cukor és a fast foodok (gyorsételek) utáni sóvárgás és függőség is. Ezáltal pedig idővel jobban kívánhatod majd az egészséges ételeket.

Az akupunktúrás pont folyamatos ingerlésével helyreállhat a hormonszabályozás, és javítja az emésztőrendszer működését, valamint elősegíti a tápanyagok felszívódását.

Alapvetően tehát sok területet érint ez az egyetlen piercing, amelyet akár a tragus folyamatos nyomásával is megtapasztalhatsz.

Összegezve tehát a slim/étvágycsökkentő piercing hatására csökkenthet:

 • az étvágy

 • az „unalom evés” és a falási rohamok

 • a cukor utáni sóvárgás

 • a gyorsételek iránti függőség

 • a stressz

Mindemellett a slim piercing akár az anyagcserét is fokozhatja!

Az ausztráliai Adelaide-i Egyetem végzett kutatásban 60 elhízott egyént vizsgáltak, akiket két csoportra osztottak. Az egyik csoport tagjai akupunktúrás kezelésben részesültek, míg a másik a kontrollcsoportot képezte. A kezelés a Shenmen és a gyomorpontok egyidejű stimulálásából állt. Az eredmények azt mutatták, hogy az akupunktúrás csoport tagjainál jelentős mértékben csökkent az étvágy, és ez által a fogyás is kimutatható volt. A kutatók összegezték a vizsgálatot, amely alapján elmondható, hogy az akupunktúra stimulálja a vagus ideg aurikuláris ágát, ezáltal emeli a szerotoninszintet, amely növeli a gyomor simaizomzatának tónusát, és elnyomja az étvágyat.

A kutatást itt tudod elolvasni: https://health.howstuffworks.com/medicine/modern-treatments/ear-staple.htm

 

4. Mikor nem hatásos a slim piercing?

 

A slim/étvágycsökkentő piercin, ugyanúgy mint a Shenmen- és Migrén piercing, az esetek 85-90%-ában működik. Napi szinten szúrok slim piercingeket és rengeteg pozitív visszajelzés érkezik a vendégeimtől, hogy mennyire visszaesett az étvágyuk, csökkent a falási rohamuk így sokkal könnyebben tudják tartani a diétát, ami miatt eredményesen fogynak.

Mivel azonban minden szervezet más, ezért nincsen 100%-os garancia a hatásra, mint ahogy egy mezei algopiryn sem fogja kiváltani ugyanazt a hatást mindenkinél.

Megfigyelhető továbbá az a jelenség is, hogy bizonyos egyéneknél sok esetben nem elég csak a slim/étvágycsökkentő piercing, szükség lehet Shenmen piercingre is, amely segíthet a stresszel való megküzdésben, ezáltal csökkenhet az ebből adódó falási rohamok száma.

Fontos megjegyezni, hogy az akupunktúra sem működik mindenkinél (ahogyan más kezeléseknél is előfordulhat), ez azonban az esetek igen kis százalékát teszi ki.

 

5. Kinek ajánlott a slim- / étvágycsökkentő piercing?

A slim/étvágycsökkentő piercing kiváló választás lehet fogyókúra miatt megkezdett diéta és rendszeres testmozgás mellé kiegészítő terápiaként.

Emellett az alábbiak esetén segíthet a slim piercing:

 • meglévő, krónikus betegség esetén, amely gátolhatja a fogyást,

 • szülés utáni időszakban,

 • menopauza esetén,

 • abban az esetben, ha valamely gyógyszeres kezelés, vagy táplálék kiegészítő alkalmazása a mellékhatások következtében nem ajánlott

 

6. Slim piercing fejfájásra?

 

Mivel a tragusba helyezett piercing a vagus idegeket ingerli, ezért bizonyos mértékben fájdalomcsökkentő hatással is rendelkezik, ezért enyhébb, de gyakori fejfájások esetén is segíthet csökkenteni azok intenzitását. Erősebb problémák, például migrénes panaszokra, érdemes a migrén piercinggel együtt elkészíttetni a slim testékszert is.

Illetve, ha a fejfájás emésztőrendszeri okokra vezethető vissza, akkor elképzelhető, hogy a slim piercing a fejfájás erősségét is csökkenteni fogja.

7. Slim piercing a leszokáshoz?

 

Ha az étvágycsökkentő piercing fent is részletezett működési elvét tekintjük, és azt, hogy hatására endorfin szabadulhat fel a szervezetben, amely a pozitív érzetekért felel, akkor akár segítség is lehet a leszokásban. Egyelőre csak dohányzás és alkohol problémákra próbálták ki, kutatásokkal azonban még nincs alátámasztva.

8. Férfiaknak is ajánlott a slim / étvágycsökkentő piercing?

 

A slim/étvágycsökkentő piercing férfiaknak is hatásos lehet, és számos olyan tragus piercing megtalálható a webshopomban is, amelyek kifejezetten férfiaknak készültek. Tehát a slim piercing nem csak nőknek ajánlott, az ellenkező nem fogyókúrájában is nagy segítség lehet.

 

9. Mennyire fáj az étvágycsökkentő piercing behelyezése?

A fájdalom érzékelése számos tényezőtől függhet, például az aktuális stressz-szinttől, a bevitt folyadéktól és tápanyagtól, a fáradtság mértékétől, sőt akár a menstruációs ciklus is hatással lehet rá.

A slim/étvágycsökkentő piercing behelyezését egy kézi bemérés előzi meg, tehát maga a szúrás csak néhány pillanatok tart.

 

A vendégeim úgy szoktak fogalmazni, hogy mintha egy rovar csípte volna meg őket, tehát egy kisebb kellemetlenségen túl komolyabb fájdalmat ritkán tapasztalnak. Azonban ez az érzés is elmúlik, amint bekerült az ékszer a helyére, maximum egy kis fülzsibbadás és lüktetés állhat fenn még néhány percig.

Sokaknál ez a kellemetlen tapasztalat hamarosan feledésbe merül, amint megtapasztalják a slim/étvágycsökkentő piercing pozitív hatásait.

10. Hogyan történik a slim piercing beszúrása?

Ha a Medical Piercinghez érkezel, még a szúrás előtt egy állapotfelmérést végzek. Ezt azért is tartom fontosnak, hogy felmérjem minden igényedet a slim/étvágycsökkentő piercinggel kapcsolatban, és átbeszéljük, hogy valóban megéri-e neked is ilyen testékszert csináltatnod. A kikérdezést követően – amelyben a kórelőzményeidre is kitérek - megvizsgálom a füled állapotát.

 

Ezt követi a slim piercing helyének pontos meghatározása kézi bemérés alapján, ezáltal száz százalékig megbizonyosodhatunk arról, hogy az ékszer a megfelelő helyre kerül.

Mindezek után a szúrás már csak néhány pillanatig tart, amely csupán egy rovarcsípés-szerű kellemetlen érzetet okoz. Ha tudod, hogy nehezebben bírod a fájdalmat, akár ájulásra is hajlamos vagy, az állapotfelmérés alatt ezt jelezd nekem kérlek (azonban erre mindig rákérdezek én is), és ebben az esetben majd jobban figyelek, és tovább pihentetlek a szúrást követően.

A behelyezés után minden esetben beszélgetünk még egy kicsit a székben, közben megfigyelem a seb környékét és a fül állapotát.

Az első slim/étvágycsökkentő piercinged egy autokláv gépben fertőtlenített orvosi fémből készült ékszer lesz.

Ha minden rendben ment, hazaengedlek, azonban ezt követően is rendszeresen kapsz tőlem információkat e-mailben, amelyekből többek között a piercing ápolásával kapcsolatban is sok mindent megtudhatsz.

Fontosnak tartom, hogy később se engedjem el a vendégeim kezét, éppen ezért 3hét múlva felkereslek, hogy minden rendben van-e, érzel-e valami hatást, és hogy beszéljünk a további teendőkről

11. Slim- / étvágycsökkentő piercing vélemények

 

"Őszintén, én nem igazán hittem ebben a módszerben, és csak a barátaim unszolására vágtam bele. Most azt kell mondanom, hogy abszolút pozitív csalódást okozott! Valóban kevesebbet eszek azóta, amióta megvan a slim piercingem, és néhány héttel később már a mérleg is kevesebbet mutatott."

"Hálás vagyok Gabinak a precíz munkájáért, amely nem is járt akkora fájdalommal, mint azt vártam! Gabi kedves volt és megnyugtató, pedig én nagyon félek a tűtől. Na de ennek ellenére is azt mondhatom, hogy megérte a slim piercing! Nem csak kevesebb gyorskaját kívánok, de a falási rohamaim is csökkentek."

"Gyerekkorom óta imádom az édességet, és azt hiszem ezzel sokan vagyunk így. Nálam azonban a cukorfogyasztás mindennapossá vált, és szinte minden étkezésbe belefűztem egy kis édességet. Na de ez most teljesen megváltozott az étvágycsökkentő piercing óta! Köszönöm a lehetőséget Gabinak!"

"A slim piercing remek kiegészítője a diétámnak, nem bántam meg, hogy adtam neki egy esélyt. A Medical Piercing egyébként nagyon pöpec kis rendelő és a legfontosabb, hogy tiszta! Gabi pedig elbűvölő, csodálatos szakember!"

"Sokáig küzdöttem azzal, hogy ne kívánjam a gyorskajákat, azonban minél többet mondogattam magamnak, hogy „ne kívánd”, annál jobban vágytam rá. Nekem ehhez kellett az étvágycsökkentő piercing, és már így 4 hét után azt mondhatom, hogy bevált! Kevesebb gyorskaját eszek, sőt elmondhatom azt is, hogy szinte már nem is kívánom."

"Nem csak az étvágyam csökkent a slim piercingnek hála, hanem az anyagcserém is felgyorsult! Tehát hosszú harcok után a mérleg végre kevesebbet mutat! Köszönöm a vidéki lehetőséget Gabinak!"

"A sok stressz miatt falási rohamaim voltak, amely következtében sajnos igen sok plusz kiló rakódott rám. Az előzetes állapotfelmérésnek köszönhetően megállapítottuk Gabival, hogy a slim mellett a shenmen piercingre is szükségem van. A kettő együtt fantasztikus! Nem csak a stressz-szintem, de az étvágyam is csökkent! Pár hét múlva mérlegelek, kíváncsi leszek az eredményre."

12. A slim- / étvágycsökkentő piercing ára

 

A Medical Piercingnél a slim/étvágycsökkentő piercing ára csak 24.900 Forint, amely tartalmazza:

 • állapotfelmérés

 • kézi bemérés

 • azonnali piercing behelyezés

 • orvosi fémből készült, autoklávval fertőtlenített piercing

 • sajnos slim piercing esetén garanciát nem tudunk vállalni, hiszen elsősorban egyéni önkontroll kérdése, hogy meg tudja-e állni az evést vagy sem.

 • vendég utánkövetés, visszajelzés

 • rendszeres információk e-mailben a piercinggel kapcsolatos tudnivalókról

13. Hol tudok slim piercinget csináltatni?

 

Számos piercing és tetováló szalonban szúrnak slim/étvágycsökkentő piercinget, azonban fontos, hogy alaposan körüljárd a szakembereket.

A Medical Piercing szalonját Pest belvárosában, az Újpest rakpart 7. szám alatt, a Jászai Mari térhez közel találod.

A parkolás biztosított a rakparton, közel a szalonhoz, ha autóval érkezel. 

 

Tömegközlekedéssel a budai oldalról, illetve a Nyugatitól a 4-es és a 6-os villamossal a Jászai Mari tér megállóig, a Lehel tértől pedig a 76-os trolival, a Radnóti Miklós utcai megállóig kell jönnöd, ahonnan már csak pár perc sétára van a szalon.

14. Miért nálam csináltasd a slim piercinged?

 

Ha a Medical Piercinget választod:

 • Egészségügyi szakmai háttérrel rendelkező szakember szúrja be a slim piercingedet.

 • Jól megközelíthető, belvárosi, jól felszerelt szalonban végzem a szúrást.

 • Egy alapos állapotfelmérésben lehet részed még a szúrás előtt.

 • Havi 500 vendéget kezelek így van rutinom a piercingek szúrásában.

 • Pontos bemérés alapján történik a szúrás helyének meghatározása, éppen ezért rendkívül pontos munkát végzek.

 • A szúrást követően sem engedem el a kezed, továbbra is készséggel állok rendelkezésedre és rendszeresen kapsz információkat a piercingről.

 • Az ár tartalmazza magát az orvosi fémből készült piercinget is, amelyet autkolávval fertőtlenítek.

 • A szalon közelében könnyedén tudsz parkolni.

Adnál egy esélyt a slinm piercingnek? Akkor kattints az alábbi gombra, foglalj időpontot és találkozzunk a 13. kerület, Újpesti rakpart 7. szám alatti szalonomban!

tragus.png

Árlista

A migrén- , shenmen- , slim- / klimax- és allergia csökkentő piercing kezelések árai tartalmazzák az 1. orvosi fém ékszer árát is.

Garancia

Amennyiben Shenmen- / Migrén piercingeddel 28 nap után sem tapasztalsz semmilyen javulást / tünet enyhülést, akkor mindössze az új piercing áráért behelyezek a másik füledbe is egy megerősítő piercinget!

1 DB PIERCING BESZÚRÁS

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 1 db orvosi ékszer

 • Kézi bemérés + tűpontos piercing beszúrás

 • Utánkövetés

24.900 Ft

2 DB PIERCING BESZÚRÁS

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 2 db orvosi ékszer

 • Kézi bemérés + tűpontos piercing beszúrás

 • Utánkövetés

 • 50% kedvezmény a 2. piercingre

36.900 Ft

Miért válassz minket?

6 pontban foglaltam össze, hogy ha úgy döntesz, hogy Éhségcsökkentő piercinget szúratsz, akkor miért minket válassz:

Tapasztalat

Hetente 80-100 embernek segítünk, akik túlnyomó része már néhány nap után csökkenő étvágyról számol be.

Állapotfelmérés

Kezelésünk egy részletes állapotfelméréssel kezdődik, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb kiszolgálást tudjuk neked nyújtani.

Vendégközpontúság

Nyugodt és modern szalonunkban, kultúrált várakozási lehetőséggel és a maximális időt rád szánva várunk.

Időpont 1 percen belül

13. kerületi szalonunkba kényelmesen, 1 perc alatt tudsz időpontot foglalni, így várakozás nélkül akár már holnap tudunk fogadni.

Szakértelem

Pontos bemérés, tökéletes fertőtlenítés, steril orvosi ékszerek, illetve egészségügyi tapasztalat. Ez a Medical Piercing.

Folyamatos támogatás

A piercing behelyezés után korlátlan ideig számíthatsz ránk, így ha kérdésed van, továbbra sem engedjük el a kezed. 

Akik már minket választottak

Itthon már több tízezer embernek segített a piercing. Íme néhány vélemény a Medical Piercing vendégeitől:

budahazi-annamaria.jpg

Budaházi Annamária

Ízületi fájdalmak

"Valóban kell 2 hét, mire megéreztem a Shenmen piercing hatását, de megérte várni és megérte az a pici kellemetlenség is, amit a szúrás közben tapasztaltam. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és kevesebbet fáj itt-ott a testem is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki hasonló problémákkal küzd."

derenyi-dorottya.jpg

Derényi Dorottya

Migrén

"Az elmúlt időszakban (több mint 3 hétben) NEM vettem be semmilyen fájdalom csillapítot! Ez nekem akkora boldogsàg amit szavakba nem lehet kifejezni! Gabi nem tudok elég hálás lenni Neked! 🙏
Nem hazudok, fejfájásom volt 1-2 alkalommal, DE azok inkább kellemetlenek voltak. Finoman fogalmazva a piercing behelyezése előtti életembe pokoli sűrűn, hetente akár többször is komoly fejfájással éltem a minden napjaimat.
Röviden SZERETEM, IMÁDOM és HÀLÁS VAGYOK ÉRTE"

kamondi-flora.jpg

Kamondi Flóra

Migrén

"Gyerekkorom óta szenvedtem az állandó migrénnel és alvászavarral. Pokollá tették a mindennapjaimat.
A szalon könnyen megközelíthető, rendezett, tiszta és hangulatos.
Gabi eszméletlen kedves és felkészült. Gyorsan, precízen, higiénikusan készített nekem egy migrén és egy Shenmen piercinget.
Azóta eltelt egy hónap, a kezelést megfelelően betartottam, helyre is jöttek a szúrt sebek, a problémáim pedig teljesen megszűntek.
Még most is hihetetlen, hogy nem kell gyógyszereken élnem.
A profizmus itt kezdődik!
Köszönöm!"

Kovács-Benkó Alexandra.jpg

Kovács-Benkó Alexandra

Migrén

"Engem megnyugtatott, hogy a Medical Piercingnél állapotfelméréssel kezdenek, és nem csak beülök a székbe és már szúrnak is. Ezért választottam Gabit, akinek hálásan köszönöm a higiénikus munkát és azt, hogy csökkentette a fejfájásos panaszaimat. ♥️ Csak ajánlani tudom!:)"

barta-krisztian.png

Barta Krisztián

Migrén

"A migrén piercing behelyezése óta szinte teljessen elmúlt a migrén amivel évek óta szenvedtem. Teljes elégedettség tőlt el a használata és mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Kíváló könyezet és nagyon kedvesek. Köszönöm!! "

palfalvi-marton.jpg

Pálfalvi Márton

Fejfájás

"Mondhatja bárki, hogy ez placebo, nekem tök mindegy. Már 3 hete élvezem a fejfájásmentes létet, és nem érdekel, hogy milyen úton hat. Megszabadított a kínzómtól! Köszönöm Gabinak az alapos munkát!"

hatter.png

Gyakran Ismételt kérdések

Megválaszoltam a leggyakoribb kérdéseket:

Hatásos a Shenmen- / Migrén piercing?

Mind a Shenmen mind a Migrén piercing ősi kínai akkupresszurás elveken működik, így a keleti orvoslásban már több mint 2000 éve használt alapokon nyugszik.

Csak hazánkban már több tízezer gyógyult esetet tartanak számon, ezzel együtt fontos tudni, hogy 100%-os garancia a hatásosságára nincsen, mert ahány féle szervezet, annyi féle reakció is van.

Az esetek többségében a migrén / fejfájás teljesen elmúlik vagy csökken. 

Milyen piercingek vannak?

Mind férfi- mind pedig női piercingekből is széles választékkal várlak, így bármilyen is legyen az ízlésed, biztos, hogy megtalálod a megfelelőt!