top of page

A Fül piercing migrénre, megszabadíthat a fejfájástól

A fül piercing migrénre számos embernek segített már. A szalonba hozzám érkező vendégeim is állandó, heves fejfájásokkal küzdöttek, és a létező összes módszert kipróbálták, amelyeknek sajnos nem volt eredményük.


Ha kíváncsi vagyok, hogy mely piercingek segíthetnek migrén esetén, milyen fejfájások kezelésében lehet hatásos, és mit mondanak a vélemények, akkor most jó helyen jársz! Olvasd el az alábbi cikkemet a témában.


Fül piercing migrénre? Melyek lehetnek ezek?

Lássuk a két legfontosabb fül piercinget, amelyek segíthetnek állandó fejfájás esetén.


Migrén piercing

A leghatékonyabb testékszer fejfájásra a migrén piercing. Bár ez első hallásra csodamódszernek tűnhet, azonban a technika az ősi, kínai orvosláson alapszik, azon belül is az akupunktúrán, amely során a fül bizonyos pontjait (a meridián, energiavonalak mentén) szúrták át.


A fül piercing migrénre állandó inger alatt tartja a fülkagylónak ezt a speciális pontját, amely a vagus (X. agyideg) ideggel van kapcsolatban, ezáltal csökkenti a fájdalmat és a szorongást is. Helye a hallójárat fölötti redőben található, porcos részen van, éppen ezért a gyógyulási idő 8-12 hetet vesz igénybe.Shenmen piercing

A másik ilyen közérzetjavító testékszer lehet a shenmen piercing. A Shenmen szó annyit tesz: „Isteni kapu”. A fülkagyló legfelső szegmensében elhelyezkedő speciális pont ingerlésével egy nyugodt, relaxált állapot érhető el.


Nem csak fejfájás esetén vethető be, hanem depresszió, alvászavar és krónikus stressz esetén is.


A shenmen piercingről ide kattintva tudhatsz meg többet.


Milyen fejfájásoktól szabadíthat meg a fül piercing?

A fül piercing migrénre nem csak a nevében is található panasz esetén lehet segítségünkre, ugyanis az alábbi fejfájásokra is bevethető:

 • tenziós

 • cluster

 • hormonális

 • frontérzékeny


fül piercing migrén

Milyen eredményekre számíthatsz, ha migrén piercinget csináltatsz?

A fül piercing migrénre a panaszok 70-80%-ában segít. A behelyezést követően a fejfájásos panaszok már 1-2 nap után jelentős mértékben csökkenhetnek.


A vendégeim eddigi tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy:

· és enyhe fejfájásos panaszokkal küzdő vendégeimnél szinte azonnal megszűntek a fájdalmak a piercing behelyezését követően.

· 100 vendégből 98-nak 2 héten belül megszűntek az addig mindennapos, kínzó fejfájásai


Azonban az is megfigyelhető, hogy ha a fejfájásos panaszok kifejezetten erősek, akkor nem minden esetben elég csak a migrén piercing, hanem Shenmen piercingre is szükség lehet. Erre az állapotfelmérésem alatt legtöbbször már a szúrás előtt fény derül, így a kettő együttes hatására csökkenhet a fejfájások gyakorisága és intenzitása.


Mennyibe kerül a fül piercing migrénre?

A Medical Piercingnél a fül piercing migrénre csak 24.900 Forintba kerül.


Abban az esetben, ha a migrén piercinget a shenmen piercinggel együtt szeretnéd szúratni, mindkét ékszer árából 50% kedvezményt adok, így az ár 36.900 Forint.


Ez az ár tartalmazza:

 • állapotfelmérés, gépi bemérés

 • azonnali piercing behelyezés

 • orvosi fémből készült, autoklávval fertőtlenített piercing

 • garancia

 • vendég utánkövetés, visszajelzés

 • belépési lehetőség a migrénes facebook csoportunkba

 • rendszeres információk e-mailben a piercinggel kapcsolatos tudnivalókról


Vélemények a migrén piercingről

Mutatok néhány véleményt, amelyeket a vendégeim írtak nekem a migrén piercingről:


Gyakori fejfájás miatt kerestem alternatív megoldást, mert nem akartam a szervezetemet gyógyszerekkel bombázni. Hálás vagyok Gabinak, aki precíz munkájával és alapos állapotfelméréssel, már az első alkalommal megfelelően és fájdalommentesen szúrta át a fülemet. Már 2 hete sokkal ritkábban fáj a fejem, és akkor is, ha csak lepihenek, nem kell gyógyszert bevennem.


A gyerekem állandó fejfájással küzdött (és vele együtt mi is küzdöttünk), majd egy barátnőm ajánlotta a migrén piercinget. Nem tudtam, hogy 13 éveseknek is lehet, de a sok gyógyszer miatt végül mi is beleegyeztünk. Gabi megnyugtató és kedves volt, és hiába stresszelte túl a lányom a dolgot, mégis egy pozitív élménynek marad meg számára. Pláne, hogy már 3 hete megvan neki a piercing és nem kell hetente fejfájás miatt az ágyat nyomnia, hanem mehet bandázni a barátokkal!


Először migrén piercinget kaptam, de valahogy nem hozta meg a várt eredményt. Azután kb 2 hét múlva visszamentem a Medical Piercinghez, és akkor javasolták a Shenment is. Belementem, mert már nem akartam több gyógyszert beszedni. Mondhatom, abszolút nem bántam meg! Hálás vagyok, hogy nem adtam fel, Gabinak pedig köszönöm a türelmet! Én csak ajánlani tudom, főleg a kettőt együtt!


A fentebbi vélemények igazán beszédesek, és remekül megmutatják, hogy a fül piercingre migrén milyen eredményes lehet.


Olyan migrén piercing szakembert keresel, aki kifejezetten a fejfájás elleni fül ékszerekkel foglalkozik? Jelentkezz be hozzám online!18 megtekintés0 hozzászólás

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

bottom of page