top of page
hatter-1.png

11 év migrén után végre szabad vagyok.

Örülök, hogy itt vagy! Kovács Gabriella vagyok, egészségügyi szakember. Mióta a fiammal megkaptuk Migrén piercingünket a migrén teljesen eltűnt az életünkből. Azóta már rengeteg embernek mutattam meg ezt a lehetőséget.

4,8 - 400+ Vélemény alapján >>

Ebben a videóban röviden bemutatom a piercing lényegét, itt az oldalon pedig elmesélem neked a történetem. :)

Az egészségügy végigkísérte az életem.

Gyermekkoromtól kezdve olyan szakmára vágytam, ahol segíteni tudok az embereknek.

 

Nagyon beteges kislány voltam, sokat voltam kórházban és amikor eljött a választás ideje, egyre inkább az körvonalazódott bennem, hogy az egészségügyben szeretnék dolgozni, segíteni, ápolni a rászorulókat.

Az egészségügyi iskolák követték egymást, szakápoló, diplomás ápoló, majd egyetemi okleveles ápoló képesítést szereztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen

 

Egyetemi szakdolgozatom központi témája a „pszichoszomatikus állapotok„ volt, ami nagyon szorosan kapcsolódott a fejfájás okainak kutatásához.

 

Több mint 20 évet töltöttem el a Nagykanizsai kórház Belgyógyászati osztály kardiológiai részlegén, ápolóként, szakápolóként, majd osztályvezető ápolóként. A családommal a gyermekeink továbbtanulása miatt Budapestre költöztünk, de az egészségügytől nem elszakadva orvosi tárgyakat (anatómia – élettan, ortopédia, bőrgyógyászat, belgyógyászat) tanítottam és tanítok  jelenleg is több szakképző iskolában.

 

Több konferencián tartottam előadást, publikációim jelentek meg szakmai lapokban.

kovacs-gabriella-migren-piercing.jpg
medical-piercing-fejfajas.jpg

Migrénnel nőttem fel.

"Volt, hogy mentő vitt a kórházba."

Már gyermekkoromban elkezdődtek a migrénes időszakok és végig- kísérték az eddigi életem. Az egészségügyben dolgozva minden vizsgálaton átestem, de szervi okát nem találták a fejfájásomnak.

 

A házasságomból 2 fiúnk született, és nagyfiam sajnos örökölte a migrénre való hajlamot.  Mindig nagyon sokat foglalkoztatott a fejfájás oka, figyeltem a tüneteket, mi válthatja ki, mitől csillapodik, fejfájás naptárt vezettem, de sajnos nem találtam összefüggést a fejfájási ciklusok közt.

 

Volt olyan időszak amikor 2-3- hónap telt el úgy, hogy minden egyes nap küszködtem a fájdalommal.

 

Minden fejfájás csillapítására alkalmas gyógyszert kipróbáltam, de egyik sem volt igazán hatásos, illetve csak a tünetet csillapították.

 

2 évvel ezelőtt 3 alkalommal mentő vitt kórházba eszméletvesztés után, amit egy nagyon erős migrénroham okozott. Természetesen itt is megtörténtek a vizsgálatok.

 

Ekkor döntöttem el, hogy ez így nem mehet tovább, és meg kell találnom a megoldást!

szalon1.jpg

Egy barátom javaslatára végső elkeseredésemben döntöttem úgy, hogy kipróbálom a Migrén piercinget. 

 

Hatását a 2-3. héten kezdtem érezni igazán. A fejfájás az első hónapokban jelentkezett ugyan, de szinte gyógyszert sem kellett bevennem, csillapodott magától. Egyszerűen nem hittem el!

 

Ahogy telt az idő a fájdalom jelentkezése egyre ritkább lett és ma már nagyon ritkán üti fel a fejét a fejfájás, akkor is gyenge tünetekkel.

 

A Nagyfiam fejfájása más jellegű volt. Neki 2-3 havonta jelentkezett az igazi migrén, amikor a fejfájást hányás követi, majd egy sötét szoba és egy alvás segíthet csak. Kísérőként jött velem a piercing beszúrásra, de rábeszéltem, és ma már ő is teljesen tünetmentes.

Ekkor határoztam el, hogy másoknak is szeretnék segíteni!

kovacs-gabriella-sztori.jpg

Megnyitottam  Migrén piercing központomat

A belváros szívében a Dunaparton, a Jászai Mari térhez közel nyitottam meg a Medical Piercinget, ahol napi szinten segítek minden olyan migrénesnek, aki hozzám hasonlóan már nagyon közel jár hozzá, hogy feladja.

Havonta több mint 400-an foglalnak hozzám időpontot és el sem tudod képzelni mennyire feltöltenek a pozitív visszajelzések a vendégeimtől. Ezért csinálom minden nap és elkötelezett célom, hogy neked is segítsek! Olvass tovább ezen az oldalon a szolgáltatásomról és ha úgy döntöttél, hogy adsz egy esélyt a migrén piercingnek, akkor nagyon nagy szeretettel várlak az Újpesti rakpart 7. szám alatt! Bejelentkezés >>

Miért válassz engem?

6 pontban foglaltam össze, hogy ha úgy döntesz, hogy Shenmen- vagy Migrén piercinget szúratsz, akkor miért engem válassz:

Tapasztalat

Hetente 60-80 embernek segítek, akik túlnyomó része már 2-3 hét után enyhülésről vagy teljes migrén mentességről számol be.

Állapotfelmérés

Kezelésem egy részletes állapotfelméréssel kezdődik, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb kiszolgálást tudjam neked nyújtani.

Vendégközpontúság

Nyugodt és modern szalonomban, kultúrált várakozási lehetőséggel és a maximális időt rád szánva várlak.

Időpont 1 percen belül

13. kerületi szalonomba kényelmesen, 1 perc alatt tudsz időpontot foglalni, így várakozás nélkül akár már holnap tudlak fogadni.

Szakértelem

Pontos bemérés, tökéletes fertőtlenítés, steril orvosi ékszerek, valamint 20 éves egészségügyi tapasztalat. Ez a Medical Piercing.

Folyamatos támogatás

A piercing behelyezés után korlátlan ideig számíthatsz rám, így ha kérdésed van, továbbra sem engedem el a kezed. 

A médiában is találkozhatsz velünk

rtl.png

Az RTL Klub Fókusz c. műsorában beszéltünk a migrén piercingről mint hatásos migrén kezelési módszerről.

Videó megtekintése az RTL Klub oldalán >>

hirtv.gif

A hírTV is megkérdezett minket a migrén piercing működéséről és arról, hogy hogyan tud segíteni.
Videó megtekintése a youtube-on >>

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

medical-piercing-mukodik.jpg

93%

2.238 megkérdezett vendégünkből ennyinél volt hatásos a Medical Piercing.*

* Az összes szúrás száma ennél magasabb volt. A statisztika nem minősül hivatalosnak. A piercing nem minősül hivatalos gyógyhatású eszköznek, hanem közérzetjavító ékszer amelynek hatékonysága a tapasztalatokon és visszajelzéseken alapszik.

Mindent leírtam a migrénről!

Minden fontos tudnivalót összeszedtem Neked a migrénről, illetve a Shenmen- és Migrén piercingről ebbe a 3 cikkbe!

migren-fejfajas.jpg

Migrén / Fejfájás

A migrén a leggyakoribb panasz, amivel hozzám fordulnak. Ezért egy készítettem egy részletes útmutatót, amiben minden infót megtalálsz a migrénről és a fejfájások típusairól.

migren-piercing.jpg

Migrén piercing

A migrén piercing egy ősi keleti orvosláson alapuló akkupresszúrás ékszer, ami a fülben elhelyezve képes drasztikusan vagy teljesen megszüntetni a migrénes fejfájást.

shenmen-piercing.jpg

Shenmen piercing

A Shenmen szó jelentése „Isteni kapu”. Ezt a pontot a fülben szenvedélybetegségek, álmatlanság, ingerlékenység, memóriazavarok kezelésére használják már több mint 2.500 év óta Kínában.

Árlista

A migrén- , shenmen- , slim- / étvágycsökkentő- és allergia csökkentő piercing kezelések árai tartalmazzák az 1. orvosi fém ékszer árát is.

Garancia

Amennyiben Shenmen- / Migrén piercingeddel 28 nap után sem tapasztalsz semmilyen javulást / tünet enyhülést, akkor az mindössze az új ékszer áráért, behelyezek a másik füledbe is egy megerősítő piercinget!

1 DB PIERCING BESZÚRÁS

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 1 db orvosi ékszer

 • Kézi bemérés + tűpontos piercing beszúrás

 • Utánkövetés

 • GARANCIA

24.900 Ft

2 DB PIERCING BESZÚRÁS

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 2 db orvosi ékszer

 • Kézi bemérés + tűpontos piercing beszúrás

 • Utánkövetés

 • GARANCIA

 • 50% kedvezmény a 2. piercingre

36.900 Ft

Akik már mellettem döntöttek

Itthon már több tízezer embernek segített a Migrén- / Shenmen piercing. Íme néhány vélemény a Medical Piercing vendégeitől:

budahazi-annamaria.jpg

Budaházi Annamária

Ízületi fájdalmak

"Valóban kell 2 hét, mire megéreztem a Shenmen piercing hatását, de megérte várni és megérte az a pici kellemetlenség is, amit a szúrás közben tapasztaltam. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és kevesebbet fáj itt-ott a testem is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki hasonló problémákkal küzd."

derenyi-dorottya.jpg

Derényi Dorottya

Migrén

"Az elmúlt időszakban (több mint 3 hétben) NEM vettem be semmilyen fájdalom csillapítot! Ez nekem akkora boldogsàg amit szavakba nem lehet kifejezni! Gabi nem tudok elég hálás lenni Neked! 🙏
Nem hazudok, fejfájásom volt 1-2 alkalommal, DE azok inkább kellemetlenek voltak. Finoman fogalmazva a piercing behelyezése előtti életembe pokoli sűrűn, hetente akár többször is komoly fejfájással éltem a minden napjaimat.
Röviden SZERETEM, IMÁDOM és HÀLÁS VAGYOK ÉRTE"

kamondi-flora.jpg

Kamondi Flóra

Migrén

"Gyerekkorom óta szenvedtem az állandó migrénnel és alvászavarral. Pokollá tették a mindennapjaimat.
A szalon könnyen megközelíthető, rendezett, tiszta és hangulatos.
Gabi eszméletlen kedves és felkészült. Gyorsan, precízen, higiénikusan készített nekem egy migrén és egy Shenmen piercinget.
Azóta eltelt egy hónap, a kezelést megfelelően betartottam, helyre is jöttek a szúrt sebek, a problémáim pedig teljesen megszűntek.
Még most is hihetetlen, hogy nem kell gyógyszereken élnem.
A profizmus itt kezdődik!
Köszönöm!"

Kovács-Benkó Alexandra.jpg

Kovács-Benkó Alexandra

Migrén

"Engem megnyugtatott, hogy a Medical Piercingnél állapotfelméréssel kezdenek, és nem csak beülök a székbe és már szúrnak is. Ezért választottam Gabit, akinek hálásan köszönöm a higiénikus munkát és azt, hogy csökkentette a fejfájásos panaszaimat. ♥️ Csak ajánlani tudom!:)"

barta-krisztian.png

Barta Krisztián

Migrén

"A migrén piercing behelyezése óta szinte teljessen elmúlt a migrén amivel évek óta szenvedtem. Teljes elégedettség tőlt el a használata és mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Kíváló könyezet és nagyon kedvesek. Köszönöm!! "

palfalvi-marton.jpg

Pálfalvi Márton

Fejfájás

"Mondhatja bárki, hogy ez placebo, nekem tök mindegy. Már 3 hete élvezem a fejfájásmentes létet, és nem érdekel, hogy milyen úton hat. Megszabadított a kínzómtól! Köszönöm Gabinak az alapos munkát!"

hatter.png

Gyakran Ismételt kérdések

Megválaszoltam a leggyakoribb kérdéseket a Migrén Piercinggel kapcsolatban:

Hatásos a Shenmen- / Migrén piercing?

Mind a Shenmen mind a Migrén piercing ősi kínai akkupresszurás elveken működik, így a keleti orvoslásban már több mint 2000 éve használt alapokon nyugszik.

Csak hazánkban már több tízezer gyógyult esetet tartanak számon, ezzel együtt fontos tudni, hogy 100%-os garancia a hatásosságára nincsen, mert ahány féle szervezet, annyi féle reakció is van.

Az esetek többségében a migrén / fejfájás teljesen elmúlik vagy csökken. 

Milyen piercingek közül választhatsz?

Mind férfi- mind pedig női piercingekből is széles választékkal várlak, így bármilyen is legyen az ízlésed, biztos, hogy megtalálod a megfelelőt!