top of page
hatter-1.png

11 év migrén után végre szabad vagyok.

Örülök, hogy itt vagy! Kovács Gabriella vagyok, egészségügyi szakember. Mióta a fiammal megkaptuk Migrén piercingünket a migrén teljesen eltűnt az életünkből. Azóta már rengeteg embernek mutattam meg ezt a lehetőséget.

4,8 - 1.000+ Google vélemény alapján >>

Ebben a videóban röviden bemutatom a piercing lényegét, itt az oldalon pedig elmesélem neked a történetem. :)

Az egészségügy végigkísérte az életem.

Gyermekkoromtól kezdve olyan szakmára vágytam, ahol segíteni tudok az embereknek.

 

Nagyon beteges kislány voltam, sokat voltam kórházban és amikor eljött a választás ideje, egyre inkább az körvonalazódott bennem, hogy az egészségügyben szeretnék dolgozni, segíteni, ápolni a rászorulókat.

Az egészségügyi iskolák követték egymást, szakápoló, diplomás ápoló, majd egyetemi okleveles ápoló képesítést szereztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen

 

Egyetemi szakdolgozatom központi témája a „pszichoszomatikus állapotok„ volt, ami nagyon szorosan kapcsolódott a fejfájás okainak kutatásához.

 

Több mint 20 évet töltöttem el a Nagykanizsai kórház Belgyógyászati osztály kardiológiai részlegén, ápolóként, szakápolóként, majd osztályvezető ápolóként. A családommal a gyermekeink továbbtanulása miatt Budapestre költöztünk, de az egészségügytől nem elszakadva orvosi tárgyakat (anatómia – élettan, ortopédia, bőrgyógyászat, belgyógyászat) tanítottam és tanítok  jelenleg is több szakképző iskolában.

 

Több konferencián tartottam előadást, publikációim jelentek meg szakmai lapokban.

kovacs-gabriella-migren-piercing.jpg
medical-piercing-fejfajas.jpg

Migrénnel nőttem fel.

"Volt, hogy mentő vitt a kórházba."

Már gyermekkoromban elkezdődtek a migrénes időszakok és végig- kísérték az eddigi életem. Az egészségügyben dolgozva minden vizsgálaton átestem, de szervi okát nem találták a fejfájásomnak.

 

A házasságomból 2 fiúnk született, és nagyfiam sajnos örökölte a migrénre való hajlamot.  Mindig nagyon sokat foglalkoztatott a fejfájás oka, figyeltem a tüneteket, mi válthatja ki, mitől csillapodik, fejfájás naptárt vezettem, de sajnos nem találtam összefüggést a fejfájási ciklusok közt.

 

Volt olyan időszak amikor 2-3- hónap telt el úgy, hogy minden egyes nap küszködtem a fájdalommal.

 

Minden fejfájás csillapítására alkalmas gyógyszert kipróbáltam, de egyik sem volt igazán hatásos, illetve csak a tünetet csillapították.

 

2 évvel ezelőtt 3 alkalommal mentő vitt kórházba eszméletvesztés után, amit egy nagyon erős migrénroham okozott. Természetesen itt is megtörténtek a vizsgálatok.

 

Ekkor döntöttem el, hogy ez így nem mehet tovább, és meg kell találnom a megoldást!

szalon1.jpg

Egy barátom javaslatára végső elkeseredésemben döntöttem úgy, hogy kipróbálom a Migrén piercinget. 

 

Hatását a 2-3. héten kezdtem érezni igazán. A fejfájás az első hónapokban jelentkezett ugyan, de szinte gyógyszert sem kellett bevennem, csillapodott magától. Egyszerűen nem hittem el!

 

Ahogy telt az idő a fájdalom jelentkezése egyre ritkább lett és ma már nagyon ritkán üti fel a fejét a fejfájás, akkor is gyenge tünetekkel.

 

A Nagyfiam fejfájása más jellegű volt. Neki 2-3 havonta jelentkezett az igazi migrén, amikor a fejfájást hányás követi, majd egy sötét szoba és egy alvás segíthet csak. Kísérőként jött velem a piercing beszúrásra, de rábeszéltem, és ma már ő is teljesen tünetmentes.

Ekkor határoztam el, hogy másoknak is szeretnék segíteni!

kovacs-gabriella-sztori.jpg

Megnyitottam  Migrén piercing központomat

Budapest szívében a Dunaparton, a Jászai Mari térhez közel és Sopronban a Füredi Oszlkár sétányon nyitottam meg a Medical Piercing szalonjaimat, ahol csapatommal napi szinten segítünk minden olyan migrénesnek, aki hozzám hasonlóan már közel jár hozzá, hogy feladja.

Havonta több mint 400-an foglalnak hozzám időpontot és el sem tudod képzelni mennyire feltöltenek a pozitív visszajelzések a vendégeimtől. Ezért csinálom minden nap és elkötelezett célom, hogy neked is segítsek! Olvass tovább ezen az oldalon a szolgáltatásomról és ha úgy döntöttél, hogy adsz egy esélyt a migrén piercingnek, akkor nagyon nagy szeretettel várlak Budapesten vagy Sopronban Bejelentkezés >>

Olvasd el a visszajelzéseket!

Itthon már több tízezer embernek segítettek a piercingeink. Íme néhány vélemény a Medical Piercing vendégeitől:

Miért válassz minket?

6 pontban foglaltam össze, hogy ha úgy döntesz, hogy Shenmen- / Migrén - / Klimax- vagy Slim piercinget szúratsz, akkor miért minket válassz:

Tapasztalat

Hetente 400-500 embernek segítünk, akik túlnyomó része már 2-3 hét után enyhülésről vagy teljes migrén mentességről számol be.

Állapotfelmérés

Kezelésünk egy részletes állapotfelméréssel kezdődik, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb kiszolgálást tudjuk neked nyújtani.

Vendégközpontúság

Nyugodt és modern szalonunkban, kultúrált várakozási lehetőséggel és a maximális időt rád szánva várunk.

Időpont 1 percen belül

Budapesti és Soproni szalonunkba1 perc alatt tudsz időpontot foglalni, így várakozás nélkül akár már holnap tudlak fogadni.

Szakértelem

Pontos bemérés, tökéletes fertőtlenítés, steril orvosi ékszerek, valamint 20 éves egészségügyi tapasztalat. Ez a Medical Piercing.

Folyamatos támogatás

A piercing behelyezés után korlátlan ideig számíthatsz rám, így ha kérdésed van, továbbra sem engedjük el a kezed. 

A médiában is találkozhatsz velünk

rtl.png

Az RTL Klub Fókusz c. műsorában beszéltünk a migrén piercingről mint hatásos migrén kezelési módszerről.

Videó megtekintése az RTL Klub oldalán >>

hirtv.gif

A hírTV is megkérdezett minket a migrén piercing működéséről és arról, hogy hogyan tud segíteni.
Videó megtekintése a youtube-on >>

medical-piercing-mukodik.jpg

93%

2.238 megkérdezett vendégünkből ennyinél volt hatásos a Medical Piercing.*

* Az összes szúrás száma ennél magasabb volt. A statisztika nem minősül hivatalosnak. A piercing nem minősül hivatalos gyógyhatású eszköznek, hanem közérzetjavító ékszer amelynek hatékonysága a tapasztalatokon és visszajelzéseken alapszik.

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

A 4 féle piercing bővebb leírása

Minden fontos tudnivalót összeszedtem a 4 legnépszerűbb közérzetjavító piercingről:

slim-etvagycsokkento-piercing.jpg
migren-piercing.jpg
klimax-piercing.png
shenmen-piercing.jpg

A slim- vagy étvágycsökkentő piercing csökkentheti az étvágyat, segíthet a falásrohamok elkerülésében illetve az anyagcsere fokozásával hatékony segítség a fogyni vágyóknak!

A migrén piercing egy ősi keleti orvosláson alapuló akkupresszúrás ékszer, ami a fülben elhelyezve képes drasztikusan vagy teljesen megszüntetni a migrénes fejfájást.

A változókor számos tünetét képes enyhíteni, így javítja a vérnyomást, csökkenti a depressziót, nyugodtabb alvást és kiegyensúlyozott hangulatot biztosíthat. Érdemes lehet kombinálni.

A Shenmen szó jelentése „Isteni kapu”. Ezt a pontot a fülben szenvedély betegségek, álmatlanság, ingerlékenység, memóriazavarok kezelésére használják már több mint 2.500 év óta Kínában.

arlista

Árlista

Közérzetjavító piercingek

1 DB PIERCING 

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 1 db orvosi ékszer

 • Gépi bemérés + tűpontos piercing beszúrás

 • Utánkövetés

 • GARANCIA

24.900 Ft

2 DB PIERCING

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 2 db orvosi ékszer

 • Utánkövetés

 • GARANCIA

 • 30% kedvezmény a 2. piercingre

 • 7.900 forinttal olcsóbb!

49.800 Ft helyett

41.900 Ft

3 DB PIERCING

 • Állapotfelmérés

 • Érzéstelenítés

 • 3 db orvosi ékszer

 • Utánkövetés

 • GARANCIA

 • 30% kedvezmény a 2. és 3.piercingre

 • 14.800 forinttal olcsóbb!

74.700 Ft helyett

59.900 Ft

Többen jönnétek?

Árlista

Egyéb természetgyógyász szolgáltatások

 • Migrén masszázs 30p - 6.000 Ft

 • Migrén masszázs 60p - 13.000 Ft

 • Svédmasszázs 30p - 6.000 Ft

 • Svédmasszázs 30p - 12.000 Ft

 • Relaxáló masszázs 30p - 5.000 Ft

 • Relaxáló masszázs 60p - 10.000 Ft

Garancia

Bár akupunktúrás közérzetjavító piercingeink a vendégeink 93%-ánál pozitív hatást fejtenek ki, hatékonyságuk mégis elsősorban a szervezetünk reakcióitól függ. Éppen ezért garanciát a hatásosságra senki nem tud vállalni, viszont mi arra igen, hogy ha 6 hét eltelte után sem váltott ki nálad semmilyen javulást a piercing, akkor mindössze az új ékszer áráért behelyezünk egy megerősítő piercinget.

A garancia érvényesítése

Mindenképp várj 6 hetet, mert nagyon sok esetben legalább ennyi időre van szüksége a testnek, hogy elkezdjen “együttműködni” a piercingekkel. Ha 6 hét után sem tapasztalsz semmilyen változást, akkor itt tudsz jelentkezni garanciális megerősítő piercing szúrásra:

Budapest - Garancia időpontok >>

Sopron - Garancia időpontok >>

Mi van, ha a garancia után sem működik a piercing?

Nagyon ritka, de van, aki egyszerűen nem fogékony az akupunktúrára. Ezt előre semmilyen vizsgálat nem tudja kimutatni. Az emberek egy nagyon kis százaléka ebbe a körbe tartozik, ilyenkor el kell fogadni, hogy a szervezet nem reagál pozitívan az akupunktúrás pontok stimulálására.

hatter.png

Gyakran Ismételt kérdések

Megválaszoltam a leggyakoribb kérdéseket a Migrén Piercinggel kapcsolatban:

Hatásos a Shenmen- / Migrén piercing?

Mind a Shenmen mind a Migrén piercing ősi kínai akkupresszurás elveken működik, így a keleti orvoslásban már több mint 2000 éve használt alapokon nyugszik.

Csak hazánkban már több tízezer gyógyult esetet tartanak számon, ezzel együtt fontos tudni, hogy 100%-os garancia a hatásosságára nincsen, mert ahány féle szervezet, annyi féle reakció is van.

Az esetek többségében a migrén / fejfájás teljesen elmúlik vagy csökken. 

Milyen piercingek közül választhatsz?

Mind férfi- mind pedig női piercingekből is széles választékkal várlak, így bármilyen is legyen az ízlésed, biztos, hogy megtalálod a megfelelőt!

elerhetoseg

Budapesti szalonunk

Címe

1137 Budapest Újpesti rakpart 7.

Elérhetőségei

06 1 404 5649

Nyitvatartása

H-P

SZO
VAS

09:00 – 19:00

09:00 - 18:00

ZÁRVA

 • Facebook
 • Instagram
 • TikTok
 • Youtube

(ÚJ!) Soproni szalonunk

Címe

9400 Sopron, Füredi O. sétány 9.

Elérhetőségei

06 99 789 074

Nyitvatartása

H-P

SZO
VAS

09:00 – 19:00

09:00 - 18:00

ZÁRVA

 • Facebook
 • Instagram
 • TikTok
 • Youtube
hatter2.png

Foglalj időpontot!

...és adj egy esélyt egy fájdalom-mentes életnek!

mp-2024.jpg