top of page

A Shenmen piercing mire jó?

A Shenmen piercing egy olyan testékszer, amely az ősi kínai orvoslásból merítve igyekszik támogatni az energetikai egyensúlyt és a belső harmóniát. Bár egyéni tapasztalatokon alapuló hatásait nem mindenki észleli ugyanúgy, számos ember szerint segíthet a stressz csökkentésében és az érzelmi stabilitás javításában. A Shenmen piercing így nemcsak esztétikai értéke miatt lehet vonzó, hanem az energiáink és belső egyensúlyunk támogatásának eszközeként is.


Tarts velem, és ebből a cikkemből megtudhatod, hogy mi is a Shenmen piercing és hová helyezik, valamint azt is, hogy a Shenmen piercing mire jó? A cikk végén pedig néhány véleményt is összegyűjtöttem neked. Jó olvasást!


Mi is az a Shenmen piercing?

A Shenmen piercing az ősi kínai orvoslásból ered, amely az emberi test egy bizonyos pontját célozza meg, ezáltal támogatja az energetikai egyensúlyt és a belső harmóniát.

Ez a közérzetjavító testékszer egy olyan megközelítést képvisel, amely a test és az energia összefüggéseire épít. Ez az ősi kínai gyakorlat az emberi test egy specifikus pontját célozza meg, amely fontos szerepet játszik az energetikai egyensúly fenntartásában és a belső harmónia elérésében. Ahogy a piercingek és testékszerek népszerűsége folyamatosan nő, a Shenmen piercing is egyre inkább az érdeklődés középpontjába kerül.


Hová szúrják a Shenmen piercinget?

A Shenmen piercinget a fül felső részén található egyik speciális pontba helyezik. Ez a pont a kínai orvoslásban és az akupunktúrában a "Shenmen" vagyis "A Belső Béke Kapuja" néven ismert. Ezen a ponton áthaladva hagyományosan úgy tartják, hogy az emberi test energiái könnyebben áramolnak, elősegítve a stressz csökkentését és az érzelmi egyensúlyt.


A legfontosabb kérdés ezeket után az, hogy a Shenmen piercing mire jó? Lássuk ezt a következő fejezetben!


A Shenmen piercing mire jó?

A legfontosabb kérdés tehát, hogy a Shenmen piercing mire jó? Íme, néhány főbb probléma, amelyek esetén segíthet ez a kis csodaékszer:


  • Stresszcsökkentés: A Shenmen pontjának stimulálása és a piercing viselése sok ember számára segít a stressz csökkentésében és a nyugodtabb állapot elérésében. Ez az energetikai egyensúly támogatásával jár együtt.

  • Energiaáramlás javítása: A piercing ezen a ponton lehetővé teszi az energiák szabadabb áramlását a testben, elősegítve az egyensúly és a harmónia helyreállítását.

  • Érzelmi stabilitás támogatása: Sokan észlelik, hogy a Shenmen piercing viselése hozzájárulhat az érzelmi stabilitásukhoz és az érzelmi egyensúly fenntartásához.

  • Általános jólét javítása: A piercinget viselők gyakran tapasztalják, hogy javul az általános jólétük, és könnyebben kezelik a mindennapi stresszhelyzeteket.


Fontos megjegyezni, hogy az egyéni tapasztalatok változhatnak, és nem mindenki reagál ugyanúgy a Shenmen piercing viselésére. Egyesek érzik a hatásait, míg másoknak kevésbé van észrevehető hatása. Mindig fontos tudatosítani, hogy ezek a hatások az egyéni érzékenységtől és az adott személy testének reakcióitól függenek, illetve tapasztalataim szerint, néha szükség lehet még egy piercingre a pozitív eredmény eléréséhez.


A Shenmen piercing hatásai

A Shenmen piercing hatásai az egyén egyedi reakciójától függ, és nem mindenki tapasztalja ugyanazokat a hatásokat vagy ugyanolyan gyorsan. Néhányan azonnal érezhetnek változást vagy enyhülést a viselés után, míg másoknak több időre lehet szükségük ahhoz, hogy észrevegyék a változásokat.


Általában elmondható, hogy ritkább az azonnali hatást, de már én magam is tapasztaltam, hogy vannak, akik azonnal érzik a nyugtató vagy relaxáló hatást. Azonban másoknak hetekbe vagy akár hónapokba is telhet, mire észreveszik a piercing pozitív hatásait az érzelmi stabilitásra, stresszcsökkentésre vagy az általános jólétre.


A piercing hatásai egyénenként eltérőek lehetnek, és számos tényező befolyásolhatja ezeket, például az egyén testi reakciói, érzelmi állapota és az életmódja. A rendszeres viselés hozzájárulhat a hatások fokozatos kialakulásához, de az időtartam változó lehet az egyéni tapasztalatok alapján.


Mennyire fáj a Shenmen piercing beszúrása?

Most már tudjuk tehát, hogy a Shenmen piercing mire jó, ezt követi a második leggyakoribb kérdés: menyire fáj?


A fül egyéni érzékenységétől és az adott személy fájdalomküszöbétől függően változhat a fájdalom szintje a Shenmen piercing beszúrásakor. Általában a fül felső részén való piercing kisebb fájdalommal járhat, mint például egy porcos terület átszúrása.


A Shenmen piercinget tapasztalt és megfelelően képzett szakemberrel kell beszúratni, aki precíz módon, steril környezetben és eszközökkel dolgozik. Fontos, hogy a piercinget professzionális körülmények között, alaposan előkészítve és a megfelelő technikával hajtsák végre.Azonban mindenkinél más lehet a fájdalom érzete a piercing beszúrásakor. Néhányan csak enyhe nyomást vagy kellemetlenséget éreznek, míg mások számára intenzívebb fájdalom lehet jelen. Az ilyen fájdalom általában rövid ideig tart, és a beszúrást követően gyorsan csökken.


Fontos azonban megfelelően gondoskodni a piercingről, betartani az utókezelési útmutatót, és figyelni a fül állapotára, hogy elkerüljük a fertőzéseket vagy egyéb komplikációkat. Ha valaki aggódik a fájdalom miatt, érdemes előre megbeszélni a piercinget végző szakemberrel a folyamatot és a fájdalomcsillapítás lehetséges módjait. Erre biztosítok lehetőséget az előzetes állapotfelmérés során.


Shenmen piercing vélemények – ezt üzenik, akiknek már van!

Hogy a Shenmen piercing mire jó, arról könnyű egy objektív összefoglalót írni. De mit mondanak a tapasztalatok? Mennyire hatásos? Lássuk vendégeim véleményét!


Szorongás ellen Shenmen piercinggel

Mindig is szorongó típus voltam, már gyerekkoromtól kezdve. Főként az iskolai teljesítmény miatt stresszeltem, majd később már a munka világában is mindennap érezte ezt a megfelelési kényszerből adódó szorongást. Szerencsére Gabihoz kerültem, aki kb. 3 hete beszúrtam nekem a Shenmen piercinget, és azóta teljesen megváltoztak a hétköznapjaim. Sokkal lazábban megyek be a munkahelyemre, és a megszokottól eltérő helyzetekben sem stresszelek.


A türelem kifizetődő

Valóban kell 2 hét, mire megérzed a Shenmen piercing hatását, de megéri várni, és megéri az a pici kellemetlenség is, amit a szúrás közben tapasztalsz! Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, és kevesebbet fáj itt-ott a testem.


A Shenmen piercing mire jó még? Fejfájásra!

Először migrén piercinget kaptam, de valahogy nem hozta meg a várt eredményt. Azután kb 2 hét múlva visszamentem a Medical Piercinghez, és akkor javasolták a Shenment is. Belementem, mert már nem akartam több gyógyszert beszedni. Mondhatom, abszolút nem bántam meg! Hálás vagyok, hogy nem adtam fel, Gabinak pedig köszönöm a türelmet! Én csak ajánlani tudom, főleg a kettőt együtt!

 

Ha a „Shenmen piercing mire jó?” fejezetben magadra ismertél, és úgy érzed, adnál egy esélyt ennek az alternatív terápiának, szeretettel várlak budapesti szalonomban! Az alábbi gombra kattintva foglalhatsz hozzám időpontot.48 megtekintés0 hozzászólás

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

bottom of page