top of page

Daith piercing kezelés Budapesten

A daith piercing kezelés Budapesten már egyre több helyen igénybe vehető, fontos azonban, hogy alaposan tájékozódj a választott helyről, mielőtt beszúratod a piercingedet. Ebben a cikkemben most összegyűjtöttem neked a daith piercinggel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, és megválaszoltam őket, valamint megtudhatod azt is, hogy hol és mennyiért csináltathatsz ilyen piercinget.


Gyakori kérdések a daith piercinggel kapcsolatban

Összegyűjtöttem neked a leggyakoribb kérdéseket, és megválaszoltam neked, így mindent megtalálsz egy helyen.


Mi a daith piercing?

A daith piercing, egy közérzetjavító testékszer, akárcsak a migrén piercing. Sokan össze is szokták keverni a kettőt. Azonban a daith piercing helye a fül belső redőjében van, éppen ezért, a gyógyulási idő 8-12 hét is lehet.


Ahogyan a legtöbb akupunktúrás fülpiercing, úgy a daith piercing működése is az ősi kínai orvoslás elvei mentén írható le. Az akupunktúra elmélete szerint a fülben (ahogyan a teljes testen is) meridián vonalak húzódnak, amelyek mentén áramlik az életenergia (Qi, azaz „csí”). A fülön ezek mentén meghatározott speciális pontokat nyomva/átszúrva ingerelhetjük ezeket az energiacsatornákat (meridiánokat), ezáltal helyreállítható az ehhez kapcsolódó szerv funkciója.


A leggyakoribb kérdés az, hogy miben lehet segítségedre a daith piercing?

Nos, ez a típusú testékszer segíthet csökkenteni a szorongást, és enyhíteni az ebből adódó migrénes panaszokat.


Melyik fülbe érdemes szúratni a daith piercinget?

A daith piercinget arra az oldalra ajánlott szúrni, amelyik oldalon a legtöbbször tapasztalod a fejfájást. Abban az esetben, ha a szorongás oldása a célod, akkor mindegy, hogy melyik fülbe kerül az ékszer. Ez azonban nálam az előzetes állapotfelmérés során kiderül.


Vannak-e olyan esetek, amikor kifejezetten tilos a daith piercing?

Egyelőre hivatalosan nincs kontraindikációja a daith piercingnek, vannak bizonyos krónikus betegségek, amelyek esetén a szakemberek nem javasolják (pl.: cukorbetegség, autoimmun problémák).


Daith piercing kezelés Budapesten – mire figyeljek?

Fontos, hogy amikor kiválasztod a szalont, ahol a daith piercingedet szeretnéd beszúratni, először tájékozódj a helyről és a szakemberről. Érdemes megnézni, hogy van-e honlapja, eddigi munkáit, véleményeket a helyről és a tapasztalatokról. Azt is csekkold, hogy biztosan csinálnak-e daith piercinget!


Daith piercing kezelés Budapesten? – Jó helyen jársz! Jelentkezz be belvárosi szalonomba!Hol vehető igénybe daith piercing kezelés Budapesten?

A Medical Piercing rendelőjét megtalálhatod Pest belvárosában, az Újpest rakpart 7. szám alatt, a Jászai Mari térhez közel.


Ha autóval érkezel, a parkolás biztosított a rakparton, közel a rendelőhöz.


Tömegközlekedéssel a budai oldalról, illetve a Nyugatitól a 4-es és a 6-os villamossal a Jászai Mari tér megállóig, a Lehel tértől pedig a 76-os trolival, a Radnóti Miklós utcai megállóig.


daith piercing kezelés Budapesten

Mennyibe kerül a daith piercing kezelés Budapesten?

A Medical Piercingnél a daith piercing ára 24.900 Forint.


Tudtad? Ez nem csak a beszúrás ára!


Előzetesen egy állapotfelmérést is végzek, majd ezt követően a piercing helyét pontos bemérés alapján határozom meg.


Továbbá, az árba beletartozik egy orvosi fémből készült ékszer is, amelyet azonnal behelyezek.


Vendégeim kezét a szúrás követően sem engedem el a kezed, ugyanis 2 hetes utánkövetéssel várom a visszajelzésed, véleményed, és a rendelkezésedre állok, ha bármilyen gond adódna a füleddel és a piercingeddel.


Sőt, rendszeresen küldök információt a daith piercingről, illetve annak ápolásáról.


Összegezve, a Medical Piercingnél a szúrásért és az ékszeredért kifizetett összegért cserébe az alábbiakat kapod:

  • daith piercing kezelés budapesti, belvárosi szalonban

  • állapotfelmérés, pontos bemérés

  • azonnali piercing behelyezés

  • orvosi fémből készült, autoklávval fertőtlenített piercing

  • vendég utánkövetés, visszajelzés

  • belépési lehetőség a facebook csoportunkba

  • rendszeres információk a piercinggel kapcsolatos tudnivalókról


Mit jelent a garancia?

Nem szabad elfelejteni, hogy ritkán, de előfordulhat olyan eset is, amikor nem biztos, hogy az első szúrást követően rövid időn belül változást tapasztalsz. Ilyen esetekre találtam ki a garanciát, amellyel biztosítom számodra, hogy továbbra is rendelkezésedre állok, és minden erőmmel a panaszaid csökkentésére törekszem.


Számomra elsődleges, hogy elérjem a célt a piercing behelyezésével, tehát, hogy szorongásos és fejfájásos panaszaid csökkenjek.


Tehát az alábbi garanciát vállalom:

  • ha 2 hét múlva sem tapasztalsz változás, akkor egy ékszer áráért (5.000 Ft) szúrok be egy újabb piercinget.


Hol tudok bejelentkezni?

A Medical Piercing oldalán online naptáromon keresztül azonnal láthatod szabad időpontjaimat, és akár azonnal lefoglalhatod a számodra is megfelelő szabad időpontot.


Abban az esetben, ha egyszerűbbnek találod a telefonos bejelentkezést, hívd a 06 70 633 6662-es számot.


Kérdésed van? A honlapom jobb alsó sarkában található kék Messenger szimbólumra kattintva írhatsz nekem, és igyekszem minél hamarabb megválaszolni a felmerülő kérdéseket.Ha a piercing felkeltette érdeklődésedet, és magadra ismertél az indikációknál, akkor szeretettel várlak daith piercing kezelésre budapesti szalonomban! Jelentkezz be online naptáromon keresztül!23 megtekintés0 hozzászólás

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

bottom of page