top of page

Migrén ellen: egyre többeknek segít a migrén piercing

Migrén ellen sokféleképpen tehetünk, megelőzhetjük a roham kialakulását, vagy ha már felütötte fejét, vannak módszerek, amelyekkel csökkenthetjük a panaszokat. De mit lehet tudni a migrén piercingről? Mit mondanak, akiknek már van? Mennyibe kerül, és a Medical Piercing szalonjában mit jelent a garancia? Most megtudhatod, ha tovább olvasol!


Ezt kell tudni a migrén piercingről

A migrén piercing az akupunktúra elvei alapján hat. Az akupunktúra az ősi kínai hagyományokig nyúlik vissza, és nem csak a fülön, hanem a talpon, tenyereken, sőt a teljesen testen meghatároztak bizonyos pontokat, amelyek ingerlésével pozitív hatásokat érhetnek el az emberi szervezeten.


Akupunktúrás pontok a fülön

Megfigyelték, hogy bizonyos pontok a külső fül területén összeköttetésben állnak a szervekkel, és ezeket lejegyezték. Ez tehát a migrén piercing működési elve is, amelyet nem csak migrénre, hanem más fejfájások (pl.: hormonális, frontérzékeny) kezelésére is használtak.


A nyugati orvoslás és az akupunktúra

A nyugati világban csak jóval később került köztudatba, az 1990-es években. A fiatalok először csak divatként kezdték el használni. Ekkor a saját tapasztalataik alapján megfigyelték, hogy kevesebbet vagy egyáltalán nem fáj a fejük a piercing behelyezése óta, valamint a szorongásuk is jelentős mértékben csökkent. Nyugaton emiatt kezdték el kutatni és később alkalmazni is az orvoslásban.


A migrén piercing helye

A migrén piercing helye összeköttetésben áll a vagus, X. agyideggel, ezáltal a piercing állandó inger alatt tartja azt, éppen ezért lehet ez a közérzetjavító testékszer fájdalomcsillapító, nyugtató, szorongáscsökkentő hatással van az egész szervezetre és lehet kifejezetten hatásos migrén ellen is. 


Mivel akupunktúrás pontról van szó, igen nagy figyelmet igényel a migrén piercing helyének meghatározása. Ma már modern, gépi bemérés alapján történik meg ez a bejelölés.


A migrén piercing helye a hallójárat fölötti redőben, egy kanyargós kis porcdarabban van, tehát egy nehezen elérhető helyről beszélünk, amely átszúrása precizitást igényel.

A helye attól is függ, hogy melyik oldalon jelentkezik a migrén. Sok esetben ez alapján döntjük el, hogy melyik oldali fülbe tesszük az ékszert. Tehát mindig abba a fülbe, amelyik oldalon a leggyakrabban fáj a fejed.


Azonban előfordulhat, hogy mindkét fülbe szükséges migrén piercing, ha kétoldali fejfájásról van szó, illetve akkor, ha egy ékszer nem bizonyult elég hatásosnak a migrén ellen.


Migrén ellen migrén piercing – ezt mondják, akiknek már van

Csokorba gyűjtöttünk neked néhány kedves vendégünk véleményét, amelyeket a migrén piercing behelyezése után írtak nekünk.


Anyukaként nehéz volt nézni, ahogy a tini lányom migréntől szenved havi kétszer is. A gyógyszerek sem segítettek már egy idő után. Ekkor rászántam magam, hogy elvigyem a Medical Piercingbe, de nem bántam meg! Gabi türelmes és kedves volt a lányomhoz, és 2 héttel később, amikor hívtak, a lányom örömmel újságolta, hogy nem is fáj neki sem a helye, sem a feje. Köszönjük, Gabi!


Négy hete már, hogy Gabi ügyes kezeivel megcsinálta nekem a migrén piercinget, és azóta bár voltak rohamaim, már inkább nem is ez mondanám rájuk, hanem hogy picike fejfájások voltak. Elég volt egy, gyengébb fájdalomcsillapító, és nem kellett napokig otthon lennem, kiesve így a munkából. Hálás vagyok Gabinak, egy nagyon jó szakember!

A migrén teljesen ráment az életemre a migrén piercing előtt, és már nem tudtam, hogy milyen gyógyszert vegyek be, mert semmi nem hatott. Azonban 3 hete, hogy megvan a piercing, és bár volt fejfájás, szinte gyógyszer nélkül kibírtam. Köszönöm Gabinak a higiénikus munkát!


Erős aurás migrénnel küzdöttem, amíg a barátaim meg nem unták, hogy sok találkozót le kell mondanom emiatt, és végül befizettek Gabihoz egy szúrásra. És végre, járhatok én is a társasjáték estekre, mert ha jön is fejfájás, bekapok egy szimpla, vény nélkül is kapható fájdalomcsillapítót, és a már el is szállt a kellemetlenség! Viszlát fejfájás, hányinger, hányás - sziasztok barátaim!


A migrén piercing ára

A Medical Piercingnél a migrén piercing árak kétfélék lehetnek. Ha csak migrén piercing kerül behelyezésre, annak ára 24.900 Forint.


Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy ha a migrén ellen shenmen piercinget is szeretnél, akkor ebben az esetben mindkét ékszer árából 50% kedvezményt adunk, így az ár 36.900 Forint.


Fontos! Ez nem csak a beszúrás ára!

Előzetesen egy állapotfelmérést is végzünk, majd ezt követően a piercing helyét pontos bemérés alapján határozzuk meg.


Továbbá, az árba beletartozik egy orvosi fémből készült ékszer is, amelyet azonnal behelyezünk.


migrén ellen válsztható piercing típus

Vendégeink kezét a szúrás követően sem engedjuk el a kezed, ugyanis 2 hetes utánkövetéssel várjuk a visszajelzésed, véleményed, és a rendelkezésedre állunk, ha bármilyen gond adódna a füleddel és a piercingeddel.


Sőt, rendszeresen küldünk információt a migrén piercingről, illetve annak ápolásáról.


Migrén ellen migrén piercinggel és garanciával – tudnivalók

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az első szúrást követően a migrén ellen nem hat megfelelően a piercing. Erre a problémára találtuk ki a garanciát, amellyel biztosítjuk számodra, hogy továbbra is rendelkezésedre állunk, és minden erőnkkel a panaszaid csökkentésére törekszünk.


Az a legfontosabb számunkra, hogy elérjük a célt a piercing behelyezésével, tehát, hogy fejfájásos panaszaid gyakorisága és intenzitása csökkenjen. Épp ezért vállaljuk, hogy ha 2 hét múlva sem tapasztalsz változás, akkor mindössze egy piercing áráért, azaz 5000 forintért beszúrunk egy újabb piercinget.

 

Szeretnél alternatív úton is tenni a migrén ellen? Foglalj időpontot hozzánk! Nem csak a szúrást vállaljuk, hanem az első migrén piercing ékszeredet is megkapod, amely orvosi fémből készült.44 megtekintés0 hozzászólás

9 ok, amiért minket válassz

MP-008.jpg

1. Mert a piercing a szakterületünk

Nem tetoválók, sminkesek vagy kozmetikusok vagyunk akik rájöttek, hogy piercingekkel IS szeretnének foglalkozni. Az akkupunktúrás piercing a szakterületünk. Az ország legelismertebb profijától szereztük a végzettségünket, mellette akkupunktúrás képesítésünk és egészségügyi tapasztalatunk is van, ezért nálunk profi kezekben leszel.

medical-piercing-mukodik.jpg

93%

2.238 megkérdezett vendégünkből ennyinél volt hatásos a Medical Piercing.*

* Az összes szúrás száma ennél magasabb volt. A statisztika nem minősül hivatalosnak. A piercing nem minősül hivatalos gyógyhatású eszköznek, hanem közérzetjavító ékszer amelynek hatékonysága a tapasztalatokon és visszajelzéseken alapszik.

bottom of page