top of page

Migrén piercing árak - mennyibe kerül?

Sokan úgy gondolhatják, hogy egy migrén piercing beszúratása nagy költséget jelent, és hónapokat kell hozzá spórolni. Ez azonban nem így van. A migrén piercing árak szalononként eltérőek lehetnek, ebben a cikkünkben azt is megtudhatod, miért!


Miért éri meg migrén piercinget szúratni?

A migrén piercing első hallásra csodamódszernek tűnhet, azonban ez a technika az ősi, kínai orvosláson alapszik, amely során a fül bizonyos akupunktúrás pontjait szúrták át. A migrén piercing ékszer állandó inger alatt tartja a fülnek ezt a speciális pontját, amely a vagus (X. agyideg) ideggel van kapcsolatban, ezáltal csökkenti a fájdalmat és a szorongást is.


A migrén piercingről itt írtam részletesebben.


A tapasztalatok alapján elmondható, hogy:

 • Az esetek 70-80%-ában a panaszok 1-2 nap után jelentős mértékben csökkenek, valamint a Medical Piercingnél 100 vendégből 85-90-nek 2 héten belül megszűntek az addig kínzó problémái.

 • Abban az esetben tehát, ha erős fejfájásokkal küzdesz, akkor a migrén piercing hatására csökkenhet a fejfájások gyakorisága és intenzitása.

 • Ha enyhe fejfájásos panaszaid vannak, akkor szinte azonnal megszűnhetnek a panaszaid a piercing behelyezését követően.

Mindezt az alábbi kutatás is alátámasztja:


A London Migraine Clinic által végzett kutatásban migrénnel küzdő egyéneket vizsgáltak, akik daith piercinget kaptak.

A kutatás eredményei a következők:

 • a résztvevők 75%-a állítja, hogy a piercing behelyezését követően a fejfájásuk jelentős mértékben enyhül vagy teljesen elmúlt

 • a piercinget használók 82%-a teljesen elégedett

 • mindössze 11%-uk számolt be arról, hogy nem észlelt jelentős változást a szúrást követően

A kutatást végző orvosok, Dr Chris Blatchley és Arnold Wilkins professzor szerint ez az eljárás kevésbé terheli meg a szervezetet, mint az állandó gyógyszerek alkalmazása, valamint ha megfelelő szakember végzi a szúrást, akkor a pozitív eredmény akár ennél is magasabb arányú lehet.Migrén piercing árak – miért különböznek ennyire?

Kíváncsi lehetsz, hogy hogyan lehet az, hogy bizonyos szalonokban igazán kedvezőek a migrén piercing árak.


Ez attól is függ, hogy mennyire specializálódott a szalon ezekre a piercingekre. Egy tetováló-piercing szalonban a migrén piercing árak alacsonyabbak, azonban lehet, hogy aki szúrja, nem tanult erről és az akupunktúrás pontokról elég mélyrehatóan.


Ahol a migrén piercing árak magasabbak, ott biztos lehetsz benne, hogy a szakember erre specializálódott, és nagy hozzáértéssel áll a migrén piercing behelyezéséhez. Sőt, - ahogyan a Medical Piercingnél is – a migrén piercing ára további pluszt takarhat.


migrén piercing szúrás árak


Migrén piercing árak a Medical Piercingnél

A Medical Piercingnél a migrén piercing árak kétfélék lehetnek. Ha csak migrén piercing kerül behelyezésre, annak ára 24.900 Forint.


Lehetőséget biztosítok arra is, hogy ha a migrén piercinget a shenmen piercinggel együtt szeretnéd szúratni, ebben az esetben mindkét ékszer árából 50% kedvezményt adok, így az ár 36.900 Forint.


Ezek azonban nem csak a beszúrás árai. Előzetes egy állapotfelmérést is végzek, valamint a piercing helyét gépi bemérés alapján határozom meg. Az árba beletartozik egy orvosi fémből készült migrén piercing ékszer is, amelyet azonnal behelyezek. Ezért az árért garanciát is kapsz, amelyről a következő pontban írok részletesen.


Természetesen, a szúrást követően sem engedem el a kezed, ugyanis 2 hetes utánkövetéssel várom a visszajelzésed, véleményed, és a rendelkezésedre állok, ha bármilyen gond adódna a füleddel és a piercingeddel. Sőt, rendszeresen küldök információt a migrén piercingről, illetve annak ápolásáról. Továbbá, ezért az árért cserébe meghívást kapsz a privát migrénes facebook csoportunkba is.


Összegezve, a Medical Piercingnél a szúrásért és az ékszeredért kifizetett összegért cserébe az alábbiakat kapod:

 • állapotfelmérés, gépi bemérés

 • azonnali piercing behelyezés

 • orvosi fémből készült, autoklávval fertőtlenített piercing

 • garancia

 • vendég utánkövetés, visszajelzés

 • belépési lehetőség a migrénes facebook csoportunkba

 • rendszeres információk a piercinggel kapcsolatos tudnivalókról


Mit jelent a garancia?

Elengedhetetlennek tartom, hogy elérjem a célt a piercing behelyezésével, tehát, hogy fejfájásos panaszaid csökkenjek és/vagy megszűnjenek.


Előfordulhat olyan eset is, amikor nem biztos, hogy az első szúrást követően 2 héten belül változást tapasztalsz. Éppen ezért találtam ki a garanciát, amellyel biztosíthatom, hogy továbbra is rendelkezésedre állok, és minden erőmmel a probléma megoldására törekszem.


Éppen ezért vállalom a garanciát, amely alapján:

 • ha 2 hét múlva sem tapasztalsz változás, akkor ingyenesen szúrok be egy újabb piercinget.


Hogyan zajlik a migrén piercing szúrása?

A Medical Piercingnél a szalonba érkezve először is egy állapotfelmérést végzek a migrén piercing behelyezése előtt. Megvizsgálom a fül állapotát, kikérdezlek a panaszaidról és felveszem a kórelőzményeket is.

Ezt követően egy gépibemérés alapján meghatározom a migrén piercing pontos helyét a füleden.


A rendelőben használt piercingek mind orvosi fémből készültek, amelyeket autokláv gépben a behelyezés előtt fertőtlenítettem.


A szúrás csak pár pillanat, amely során rovarcsípés-szerű kellemetlen érzetet tapasztalhatsz, azonban az orvosi fémből készült piercing behelyezését követően már el is múlik ez az érzés.


A szúrást követően néhány percig még beszélgetünk, közben megfigyelem, minden rendben van-e, majd a garancialappal együtt haza engedlek. Ezt követően sem engedem el a kezed, ugyanis rendszeresen kapni fogsz e-maileket a migrén piercing használatával, ápolásával kapcsolatos fontos tanácsokról, valamint beléphetsz a migrénes facebook csoportunkba, ahol a felmerülő kérdéseidre is választ kaphatsz.


Fontosnak tartom a vendégeim utánkövetését, éppen ezért 2 hét múlva kérek tőled egy visszajelzést arról, hogy hogyan érzed magad a piercing behelyezése óta, tapasztaltál-e javulást, ha igen, mik azok, ha nem, akkor pedig a garancia értelmében egyeztetünk egy újabb időpontot.


Szeretnéd, hogy valódi szakember szúrja be az ékszeredet? A Medical Piercing már több száz elégedett vendéggel büszkélkedhet! Várlak szeretettel!
240 megtekintés1 hozzászólás

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

bottom of page