top of page

Migrén piercing átverés vagy tényleg segít?

Az alternatív gyógymódszerekkel szemben sokan szkeptikusak, egészen addig, amíg ki nem próbálják őket. Annak eldöntése, hogy a migrén piercing átverés vagy tényleg segít leginkább saját feladat, éppen ezért szoktam minden esetben ajánlani ezt a közérzetjavító testékszert.


Lássuk, milyen elven alapul a migrén piercing, milyen kutatásokat végeztek a hatékonyságára, mit mondanak a vendégeim tapasztalatai, és mi az én személyes történetem.


Milyen elven alapul a migrén piercing?

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) szerint a testünkben az energia csatornák mentén áramlik, ezek a meridiánok. A különböző, akupunktúrás és akupresszúrás kezelések során ezek mentén, meghatározott pontok ingerlésével állítják helyre a teljes test egyensúlyát.


A fül akupunktúra igen elterjedt, és a migrén piercing is ehhez köthető. A piercinget a fülben egy speciális pontban helyezik el, pontosabban a hallójárat fölötti redőbe szúrják. Az ékszer ez által állandó ingert nyújt a szervezet számára, és jelentős fájdalomcsillapító hatással bír.

Annak eldöntését, hogy a migrén piercing átverés mi sem segítheti jobban, mint maga a kínai orvoslás!


Kutatások a migrén piercing hatékonyságára

Hoztam neked néhány kutatást, amely segíthet eldönteni, hogy a migrén piercing átverés vagy tényleg működik?


A Frontiers in Neurology 2017-ben publikált egy esetet, amelyben egy 54 éves férfi történetét mutatták be, aki krónikus migrénes rohamokkal küzdött. A páciensnél szinte az összes gyógyszeres terápiát alkalmazták már, tünetei azonban továbbra sem enyhültek. A férfi ez után került be a Frontiers által készített vizsgálatba, amely során rendszeres fülakupunktúrát végeztek mindkét fülén. A kezeléseket követően kevésbé volt szüksége fájdalomcsillapítókra és körülbelül havonta négyszer, csak a legkisebb dózisban alkalmazta az enyhe hatóanyagú tablettát.migrén piercing átverés


A London Migraine Clinic által végzett kutatásban migrénnel küzdő egyéneket vizsgáltak, akik migrén piercinget kaptak.

A kutatás eredményei a következők:

  • a résztvevők 75%-a állítja, hogy a piercing behelyezését követően a fejfájásuk jelentős mértékben enyhült vagy teljesen elmúlt

  • a piercinget használók 82%-a teljesen elégedett

  • mindössze 11%-uk számolt be arról, hogy nem észlelt jelentős változást a szúrást követően

A kutatást végző orvosok, Dr Chris Blatchley és Arnold Wilkins professzor szerint ez az eljárás kevésbé terheli meg a szervezetet, mint az állandó gyógyszerek alkalmazása, valamint ha megfelelő szakember végzi a szúrást, akkor a pozitív eredmény akár ennél is magasabb arányú lehet.


A migrén piercing átverés? Ezt mondják, akiknek már van!

Megosztom most veled néhány vendégem tapasztalatát a migrén piercinggel kapcsolatban:


Boldog vagyok, hogy végül hosszú idő után a migrén piercing mellett döntöttem. Nem bántam meg! Gabi keze pedig tűpontos és magabiztos! Köszönöm, nagyon hálás vagyok! u.i.: az, hogy még 2 héttel később is megkérdeztétek hogy vagyok, elképesztően jólesett!

Már tinédzser korom óta küzdök a migrénnel, rendszeresen ki kellett hagynom néhány órát a suliból is, legalább havonta egyszer. Felnőttként a munka világában is nehezítő tényező volt ez a fránya fejfájás, majd egy kolléganőm mesélt a migrén piercingről. Kb 4 hete, hogy Gabi beszúrta nekem a migrén piercinget, azóta olyan szinten csökkentek a panaszaim, hogy már nem kell havonta emiatt betegszabira mennem. Ami tetszett a Medical Piercingnél az a garancia lehetősége, valamint az online időpontot foglalás, amely után már 3 napon belül ott ültem a székben.


A migrén már 40 éve elkísérte az életemet, és a gyógyszerek miatt a hasfájás is kezdett megmutatkozni. Úgy gondoltam, nem vagyok még olyan öreg, hogy ne csináltassak piercinget, majd a google keresés alapján Gabihoz kerültem. Nem bántam meg! Gabi megnyugtató személyiség, akinek a kezei között nem féltem! Az előzetes állapotfelmérés pedig olyan alapos volt, hogy biztos voltam a sikerben. 2 hete van bent a migrén piercing, és remekül érzem magam! Néha még fáj a fejem, de már túlélem gyógyszer nélkül is. Köszönöm!


Bevallom, szkeptikus voltam, soha nem hittem az ilyen terápiákban. De aztán körülöttem annyi migrénes ismerős csináltatott piercinget, és olyan hatásokról számoltak be, hogy végül úgy döntöttem: egy lövést megér. És valóban, TÉNYLEG megérte! 3 hete már csak emlékeimben vannak meg azok a fejfájós napok, amikor fel sem bírtam kelni.


A fenti vélemények alapján is látható, hogy a migrén piercing átverés gondolata nem minden esetben helytálló, ugyanis 10-ből 8 esetben segíthet.


Ismerd meg az én történetemet

A migrén már gyerekkorom óta megkeserítette az életemet, és igen sokáig el is kísért. Dolgoztam az egészségügyben, emiatt számos kivizsgáláson átestem, de semmilyen szervi okát nem találták a rendszeres, kínzó fejfájásomnak.

Előfordult olyan is, hogy 2-3 hónapon keresztül napi szinten gyötört a fejfájás. Teljesen el voltam keseredve. Mindenféle gyógyszert kipróbáltam, amit ajánlottak, de csak ideig-óráig voltak hatásosak, és a kiváltó okot sem szüntették meg.

A migrén piercingem előtt 2 évvel háromszor is mentő vitt a kórházba, ugyanis a fájdalom miatt elvesztettem az eszméletemet is. Ez volt a végleges döfés, és ekkor eldöntöttem, hogy megtalálom végre a megoldást a problémámra.

Tulajdonképpen a végső elkeseredésem, és egy barátom tanácsa vezetett oda, hogy migrén piercinget szúrattam. De nem bántam meg!

A piercing hatását már a 2-3. héten éreztem. A fejfájás intenzitása csökkent először, azt vettem észre, hogy nincs szükségem gyógyszerre, később pedig a fejfájások számai mérséklődtek. Ez alapján elmondhatom, hogy számomra a migrén piercing nem volt átverés, valóban segített a panaszaimon.

Tehát a személyes tapasztalatom vezetett oda, hogy migrén piercinges legyek, és másoknak is segítsek megszűntetni a mindennapos, kínzó fejfájásait.


Te is szeretnéd megtapasztalni, hogy a migrén piercing valójában is hatásos? Adj neki egy esélyt, és gyere el hozzám!226 megtekintés0 hozzászólás

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

bottom of page