top of page

Migrén piercing hipertenziós fejfájás ellen

Sok kérdésed van még a migrén piercinggel kapcsolatban? Szeretnéd tudni, hogy hogyan segíthet ez a módszer hipertenziós fejfájás ellen? De előbb szeretnél több infót kapni erről a problémáról?

Akkor jó helyen jársz! Olvasd el alábbi cikkemet a témában!


Mi a hipertenziós fejfájás? Mit kell tudni róla?

A hipertenziós fejfájás magas vérnyomás következtében fordulhat elő. Bár a magas vérnyomás önmagában ritkán okoz tüneteket, kezeletlenül és hosszú távon súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet, mint például szív- és érrendszeri betegségek.

Minden olyan esetben, amikor gyakori vagy súlyos fejfájást tapasztalsz, érdemes orvoshoz fordulni, aki speciális vizsgálatokat és teszteket rendelhet el a pontos diagnózis és kezelés érdekében.


A hipertenziós fejfájás legfőbb tünetei:

  • diffúz, pulzáló jellegű fejfájás

  • a fej hátsó részén, nyakban, vagy homlokon érezhető

  • reggelente vagy hajnalban jelentkezik

  • hosszabb ideig is eltarthat

A hipertenziós fejfájást továbbá kiválthatja stressz, erős fizikai megterhelés vagy más olyan tevékenység, amely növeli a vérnyomást.


Fontos! A magas vérnyomás nem mindig okoz fejfájást, azonban azoknál az embereknél, akiknek magas a vérnyomásuk, gyakrabban jelentkezhet hipertenziós fejfájás.


hipertenziós fejfájás ellen - vérnyomás mérés

Hipertenziós fejfájás ellen

A hipertenziós fejfájás terápiájának fontos része a magas vérnyomás kezelése. Emellett elengedhetetlen az életmódváltás, mint például az egészséges étkezés és a rendszeres testmozgás, valamint az orvos által javasolt gyógyszerek szedése a vérnyomás csökkentésére.


A magas vérnyomás egy komoly egészségügyi probléma, amely tartós kezelést és orvosi kontrollt igényel. A rendszeres orvosi vizsgálatokkal és a szakember által javasolt kezeléssel csökkenthető a szövődmények kialakulása, valamint kisebb eséllyel alakulhatnak ki olyan további tünetek, mint például a hipertenziós fejfájás.


Mi a migrén piercing és hogyan segít hipertenziós fejfájás ellen?

A migrén piercing egy olyan alternatív akupunktúrás eljárás, amely során a hallójárat fölötti redőt átszúrják egy speciális ékszer behelyezése érdekében. A módszer célja a migrénes panaszok enyhítése és gyakoriságának csökkentése.


A működési elvét tekintve a migrén piercing helye összeköttetésben áll a vagus, X. agyideggel, ezáltal a piercing állandó inger alatt tartja azt. Ez alapján lehet ez a közérzetjavító testékszer fájdalomcsillapító, nyugtató, szorongáscsökkentő hatással az egész szervezetre, éppen ezért lehet kiváló kiegészítő terápia hipertenziós fejfájás ellen. 


Mennyire fáj a migrén piercing?

Gyakran megkapom ezt a kérdést, és mindig azt válaszolom erre, hogy a fájdalom érzékelése teljesen egyéni. Az eddigi tapasztalataim alapján (és amiket elmeséltek a vendégeim), a legtöbben csak egy minimális, rovarcsípés-szerű kellemetlenséget éreztek a szúrás pillanatában, ami azonban néhány perc múlva el is tűnt.


Szerintem ez egy olyan felejthető kis fájdalom, amelyet kárpótol majd a piercing okozta pozitív hatás a hipertenziós fejfájás ellen, azaz, hogy 

· nem fáj olyan erősen a fejed

· sokkal ritkábban tör rád a fejfájás


Az, hogy a beszúrás után meddig fáj a piercing helye, szintén teljesen szubjektív. Természetes, ha a seb néhány napig még fájdalmas, ugyanis egy szúrt „sérülésről” van szó. A fül is érzékeny lehet még hetekig, amíg nem forr össze a porc. A teljes sebgyógyulás 8-12 hét porc esetén, ezért fontos, hogy türelmesek legyünk ebben az időszakban.


Hoztam neked néhány véleményt, amelyekben szó esik a szúrás közben tapasztalható fájdalomról.


Féltem a szúrástól, pláne, hogy nem is én kaptam, hanem a lányom. Azt hittem rosszul lesz, és én is, de nagyon remekül tűrte. Mondjuk ehhez Gabi barátságos hozzáállása és precizitása is kellett, mert rögtön megtalálta vele a közös hangot. Hálás vagyok a Medical Piercingnek, hogy megszabadították lányomat a migréntől!


Hálás vagyok a Medical Piercingnek, hogy az online felületen keresztül bejelentkezve már 2 napon belül átszúrták a fülemet, és mindezt szinte alig éreztem! Köszönöm Gabinak az odaadását, amit még 2 héttel később, az utánkövetés során is éreztem. Csodálatos dolog ez a migrén piercing, tényleg megszűnteti a fejfájást, ajánlom mindenkinek!


Hol szúrathatok be migrén piercinget?

Ha hipertenziós fejfájás ellen szeretnél migrén piercing szúratni, azt a Medical Piercing szalonjában megbízható és higiénikus környezetben megteheted! A szalont Budapesten, a belvárosban találod meg.


További fontos információk:

·        Cím: Újpest rakpart 7.

·        Legközelebbi ismert pont: Jászai Mari tér

·        Parkolás: a rakparton biztosított

·        Tömegközlekedéssel: 4-es, 6-os villamos, vagy a 76-os troli


Tudtad? 

A Medical Piercingnél a migrén piercing csupán 24.900 Forintba kerül.

Az alábbiakat nyújtom neked ezért az árért:

  • állapotfelmérés, tűpontos bemérés

  • azonnali piercing behelyezés

  • orvosi fémből készült, autoklávval fertőtlenített piercing

  • vendég utánkövetés, visszajelzés

  • belépési lehetőség a migrénes facebook csoportunkba

  • rendszeres információk e-mailben a piercinggel kapcsolatos tudnivalókról

Ezeken felül garanciát is vállalok, amely csupán egy új ékszer árába kerül, azaz 5000 Forintba!

 

Hipertenziós fejfájás ellen kipróbálnál egy alternatív módszert is? Jelentkezz be hozzám, és egy tapasztalt szakember fogja beszúrni neked az első migrén piercingedet! 

 

29 megtekintés0 hozzászólás

9 ok, amiért minket válassz

MP-008.jpg

1. Mert a piercing a szakterületünk

Nem tetoválók, sminkesek vagy kozmetikusok vagyunk akik rájöttek, hogy piercingekkel IS szeretnének foglalkozni. Az akkupunktúrás piercing a szakterületünk. Az ország legelismertebb profijától szereztük a végzettségünket, mellette akkupunktúrás képesítésünk és egészségügyi tapasztalatunk is van, ezért nálunk profi kezekben leszel.

medical-piercing-mukodik.jpg

93%

2.238 megkérdezett vendégünkből ennyinél volt hatásos a Medical Piercing.*

* Az összes szúrás száma ennél magasabb volt. A statisztika nem minősül hivatalosnak. A piercing nem minősül hivatalos gyógyhatású eszköznek, hanem közérzetjavító ékszer amelynek hatékonysága a tapasztalatokon és visszajelzéseken alapszik.

bottom of page