top of page

Shenmen piercing ára: Mennyibe kerül a beszúrás?

A Shenmen piercing egyre kedveltebb közérzetjavító testékszer a mai modern világban. Nem csak divatos, de pozitív hatása a szervezetre sem utolsó: csökkentheti a szorongást, oldhatja a feszültséget, ezáltal egy nyugodtabb közérzetet biztosít a hétköznapokban.


De mit is kell tudni róla? Mennyire fáj? Hogyan történik a beszúrás? Tarts velünk, és azt is megtudhatod, hogy a Shenmen piercing ára miért ilyen változó.


Néhány szóban a Shenmen piercingről

A Shenmen piercing egy olyan fülpercing, amely a kínai orvoslásban és az akupunktúrában használt ponton helyezkedik el. A Shenmen, vagy más néven "Isteni kapu", a fül felső részén található, a három hátsó fülredő között. Ezt a területet az akupunktúrában gyakran összekapcsolják a stressz csökkentésével, a nyugalmi állapot elősegítésével és az általános jólét javításával.


A Shenmnen piercing tehát segíthet a(z):

· Stresszcsökkentésben

· Energiaáramlás javításában

· Érzelmi stabilitás támogatásában

· Általános jólét javításában


Fontos megjegyezni, hogy az egyéni tapasztalatok változhatnak, és nem mindenki reagál ugyanúgy a Shenmen piercing viselésére. Egyesek érzik a hatásait, míg másoknak kevésbé van észrevehető hatása. Mindig fontos tudatosítani, hogy ezek a hatások az egyéni érzékenységtől és az adott személy testének reakcióitól függenek, illetve tapasztalataim szerint, néha szükség lehet még egy piercingre a pozitív eredmény eléréséhez.


a shenmen piercing ára szalonunkban igen kedvező

Mennyire fáj a Shenmen piercing beszúrása?

A fájdalomérzet egyéni és szubjektív, tehát az emberek eltérően élik meg ugyanazt a fájdalmat. A Shenmen piercing beszúrása a fül felső részén, a három hátsó fülredő között történik. A fájdalom szintje azonban számos tényezőtől függ, mint például az egyéni fájdalomküszöb, a piercinges szakértelme, a felhasznált felszerelés minősége és az adott személy idegrendszeri reakciója.


Általában a fülpiercingek beszúrása inkább kellemetlen érzést okoznak, mint kifejezetten erős fájdalmat. A beszúrást követően azonnal kialakul egy rövid ideig tartó érzékenység, azonban ezután a fájdalom csökkenni szokott. Sok embernek a piercing gondozása és a gyógyulási időszak okoz több kényelmetlenséget, mint maga a beszúrás.


Ha valaki aggódik a fájdalom miatt, fontos megfelelően felkészülni a piercingre, és megbeszélni a piercingessel az eljárással kapcsolatos minden részletet. Mindig fontos azonban figyelembe venni, hogy az egyéni élmények eltérőek lehetnek, és ami egy személy számára kellemes, az másnak kellemetlen lehet. A Medical Piercingnél éppen ezért fordítunk nagy figyelmet a szúrás előtte állapotfelmérésre, ahol Te is választ kaphatsz minden kérdésedre, és a félelmeid csökkenhetnek. Nálunk a Shenmen piercing ára ezt is magába foglalja!


Így történik a Shenmen piercing behelyezése

A Shenmen piercing beszúrása a fül felső részén, a hátsó fülredők között történik. A piercing elhelyezkedése az akupunktúrában is alkalmazott ponton alapul, amelyet kapcsolatba hoznak a stressz csökkentésével és a nyugalmi állapot elősegítésével. 

A Shenmen piercing beszúrásának lépései:


1. Előkészületek, állapotfelmérés: Az első és legfontosabb a kikérdezés, kórelőzmény felvétele, majd a fül állapotának felmérése. Ezt követően megtisztítjuk a fül területét, ahová a piercinget majd beszúrjuk, amely azért fontos, hogy csökkentsük a fertőzés kockázatát.


2. A szúrás helyének bejelölése: Egy kis ceruzát/jelölőszert használva megjelöljük a Shenmen pontot a füleden. Mivel a pont pontos helye egyénenként változhat, ezért a szakértelem és a precizitás kiemelten fontos ennél a fázisnál.


3. Maga a beszúrás: Egy steril tűvel a megjelölt pontot átszúrják. Ez csak néhány pillanatot vesz igénybe, sokan meg sem érzik, másik úgy fogalmaznak, mintha „egy rovar csípett volna meg”. A fülbevalót, ezt követően a kialakított nyíláson keresztül bevezetjük.


4. Pihenőidő, fontos tudnivalók megbeszélése: Miután a fülbevalód bekerült, a megbeszéljük a lényeges tudnivalókat a piercing gondozásával kapcsolatban és a gyógyulási időszakra vonatkozóan. Figyelünk még egy kicsit, hogy minden rendben van-e veled, nem szédülsz, nincs vérzés, majd ezt követően hazaengedünk.


5. Utánkövetés: A szúrást követően 2 hét múlva felhívunk, hogy megtudakoljuk, hogy alakul a gyógyulás, érzel-e valami változást. Ha nem, a garancia értelmében beszúrunk neked egy másik piercing. A másik Shenmen piercing ára mára sokkal kedvezőbb lesz.


Ezért lehet eltérő a Shenmen piercing ára

A Shenmen piercing ára számos tényezőtől függ, és ez eltérő lehet a különböző régiókban és üzletekben. A költségek mértékét az is befolyásolhatja, hogy hol veszed igénybe a szolgáltatást, milyen üzletben, és ott milyen minőségű anyagokat és eszközöket használnak.


Általában, egy prémium minőségű piercing szalonban a díjak tartalmazzák magát a sterilizált piercinget, valamint az eljárás során alkalmazott eszközök és fertőtlenítőszerek költségeit. Emellett a piercinges szakértelmét is figyelembe kell venni.

Az árak jelentős mértékben változhatnak, de általában 20.000 és 50.000 forint között lehet egy Shenmen piercing ára. Ezen kívül a díjat néha a piercing helyének egyedi jellege, a kiválasztott ékszer anyaga és egyéb szolgáltatások (például az utókezeléshez szükséges termékek) is befolyásolhatják.


Fontos, hogy ne csak az árat vegyük figyelembe, hanem a szalon hírnevét, az ott jártak véleményét, a bevett higiéniai gyakorlatait és a piercinges tapasztalatát is. A jó minőségű felszerelés és a megfelelő körülmények biztosítása érdekében mindig válassz megbízható piercing szalont.


A Shenmen piercing ára a Medical Piercingnél

A Medical Piercingnél a Shenmen piercing ára csak 24.900 Forintba kerül.

Abban az esetben, ha a shenmen piercinget migrén piercinggel együtt szeretnéd szúratni, mindkét ékszer árából 50% kedvezményt adunk, így az ár csupán 36.900 Forint.


Ez nem csak a szúrásra vonatkozik, hanem a csomag része a(z):

  • állapotfelmérés

  • pontos bemérés

  • azonnali piercing behelyezés

  • orvosi fémből készült, autoklávval fertőtlenített piercing

  • vendég utánkövetés, visszajelzés

  • belépési lehetőség a privát facebook csoportunkba

  • rendszeres információk e-mailben a piercinggel kapcsolatos tudnivalókról

 

Ha úgy érzed, adnál egy esélyt a Shenmen piercingnek, és kedvezőnek tartod az árainkat, ne habozz, jelentkezz be hozzánk online naptárunkon keresztül!59 megtekintés0 hozzászólás

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

bottom of page