top of page

Shenmen piercing vélemények - Tényleg segít?

A Shenmen piercing vélemények között találunk pozitívat és negatívat is. Különböző, sokszor teljesen független tényezők alapján alakulhat az, hogy valaki megtapasztalja-e az előnyeit ennek a piercingnek.

Lássuk, mik lehetnek a Shenmen piercing pozitív hatásai, mennyire fájhat a behelyezése, és végül arra is rátérünk, hogy mit mondanak azok, akiknek már van!


A Shenmen piercing hatásai

Ennek a piercingnek a hatásai sokfélék lehetnek, és ezek a Shenmen piercing vélemények alapján személyenként változhatnak. Mivel a Shenmen piercing egy akupunktúrás ponton helyezkedik el a fülben, sokan úgy vélik, hogy ennek számos lehetséges hatása lehet az egészségre és az általános közérzetre. Néhány lehetséges hatás közé tartozhat:


1. Stresszcsökkentés: Sokan úgy vélik, hogy a Shenmen piercing segíthet csökkenteni a stresszt és hozzájárulhat a könnyedebb relaxációhoz.

2. Szorongás enyhítése: A Shenmen pontot hagyományosan a szorongás és a nyugtalanság kezelésére használják az akupunktúrában. Így a piercingnek is hasonló hatása lehet.

3. Függőségek kezelése: Néhány ember azt állítja, hogy a Shenmen piercing segíthet a dohányzásról való leszokásban vagy más függőségek kezelésében.

4. Általános közérzet javítása: A Shenmen pontot az egészség és az általános jó közérzet szempontjából is fontosnak tartják az akupunktúrában. Ennek megfelelően néhányan úgy vélik, hogy a piercing segíthet az általános közérzet javításában, a jobb hangulat elérésében.


Mielőtt rátérnénk a Shenmen piercing véleményekre, vizsgáljuk meg közelebbről, hogy mennyire lehet fájdalmas ez a testékszer?!


Tényleg fájdalmas a Shenmen piercing?

Mint minden piercing esetében, a Shenmen piercing fájdalma szubjektív lehet, ugyanis ez attól függ, hogy az adott személy mennyire érzékeny a fájdalomra, valamint hogy milyen pontosan végezik el a beszúrást. Általánosságban elmondható, hogy a fülön végzett piercingek viszonylag kisebb fájdalmat okoznak, mint például az orr vagy az ajak piercingek.


A Shenmen piercing a fül egy specifikus pontjára behelyezett ékszer, amely egy akupunktúrás pont. Néhányan úgy találják, hogy az akupunktúra pontokon végzett piercingek kevésbé fájdalmasak lehetnek, mivel ezek az érzékeny területek az energiapályák mentén helyezkednek el, és ezáltal a fájdalomérzet is eltérhet.


Azonban fontos megjegyezni, hogy mindenki fájdalomküszöbe más és egyedi, és míg az egyik személy számára kellemes lehet egy piercing elhelyezése, addig másoknak kellemetlenebb élményt okozhat. A fájdalom csökkentése érdekében gyakran használnak érzéstelenítő krémeket, fagyasztást vagy más módszereket a beszúrás előtt.


Shenmen piercing szúrás

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a piercing fájdalma általában rövid ideig tart, és a gyógyulási idő alatt enyhül. Fontos azonban, hogy a piercing behelyezését csak szakképzett és tapasztalt szakember végezze, mivel ez csökkentheti a komplikációk kockázatát és biztosítja, hogy a folyamat a lehető legkevésbé legyen kellemetlen.


Shenmen piercing vélemények

A Shenmen piercing ma már egyre ismertebb közérzetjavító testékszer, amelyről sokféle véleményt lehet hallani a közbeszédben. A Shenmen piercing egy olyan fülbevaló, amely a kínai orvoslásban használt akupunktúrás pontok egyikén, a Shenmen ponton helyezkedik el, ami a fül külső peremén található.


A Shenmen piercing vélemények között a leggyakoribb mellette szóló érv az az, hogy segíthet csökkenteni a stresszt, enyhíteni a szorongást és javítani az általános közérzetet. Az akupunktúra hívei szerint ez a pont a nyugodtságot, a belső harmóniát és az egészséget szimbolizálja. Ezen kívül néhányan úgy vélik, hogy a Shenmen piercing segíthet a dohányzásról való leszokásban vagy más függőségek kezelésében is.


Mások azonban nem hisznek az akupunktúra hatékonyságában és kétségbe vonják a piercing gyógyító vagy terápiás tulajdonságait. Néhányan aggódnak az egészségügyi kockázatok miatt, például a fül fertőzésének vagy sérülésének veszélye miatt.


Mindig fontos, hogy mindenki alaposan tájékozódjon, mielőtt döntést hoz a Shenmen piercing vagy bármilyen más piercing mellett. Ajánlott egy tapasztalt és megbízható piercing szakemberrel konzultálni, aki megfelelő útmutatást és tanácsot tud nyújtani az adott piercinggel kapcsolatban.


Akik a Medical Piercingnél jártak…

Miket már 486-an értékeltek a Google felületén keresztül, ebből hoztunk most nektek egy kis csemegét:


„Valóban kell 2 hét, mire megéreztem a Shenmen piercing hatását, de megérte várni és megérte az a pici kellemetlenség is, amit a szúrás közben tapasztaltam. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és kevesebbet fáj itt-ott a testem is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki hasonló problémákkal küzd.”


„Viktória nagyon kedves, ügyes. Teljesen fájdalommentes volt a shenmen behelyezése. 2-3 napig változó intenzitású fejfájásom volt, 4-dik naptól éreztem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok, jól alszom. Jó szívvel ajánlom, tényleg működik.”


Ha kíváncsi vagy a további véleményekre kattints ide!


A Shenmen piercing ára

A Shenmen piercing ára változhat attól függően, hogy hol végezteted el, vagy, hogy milyen minőségű ékszert választasz. Általánosságban elmondható, hogy a piercing ára változhat a várostól és a piercing szalon színvonalától függően.


Egy átlagos piercing szalonban általában 20.000 és 50.000 forint közötti árat kell fizetned a piercingért. Magának az ékszernek az ára is hozzájárul az összköltséghez. Magasabb minőségű, különleges anyagból készült ékszerek általában drágábbak lehetnek.

A piercing költségeken túlmenően más tényezők is szerepet játszanak, például a szalon hírneve, a higiéniai szabványok betartása és a piercing szakember tapasztalata. Ajánlott mindig egy megbízható és jól ismert piercing szalont választani, még akkor is, ha ez esetleg magasabb árat jelent. A minőség és az egészség mindig elsődleges szempontnak kell lennie egy piercing kiválasztásakor.


A Medical Piercingnél a Shenmen piercing csak 24.900 Forintba kerül.

Abban az esetben, ha a Shenmen piercinget egy másik piercinggel együtt szeretnéd szúratni, mindkét ékszer árából 50% kedvezményt adunk, így az ár csupán 36.900 Forint.


Ez nem csak a szúrásra vonatkozik, hanem a csomag része a(z):

  • állapotfelmérés

  • pontos bemérés

  • azonnali piercing behelyezés

  • orvosi fémből készült, autoklávval fertőtlenített piercing

  • vendég utánkövetés, visszajelzés

  • belépési lehetőség a privát facebook csoportunkba

  • rendszeres információk e-mailben a piercinggel kapcsolatos tudnivalókról


Téged is meggyőztek a Shenmen piercing vélemények? Te is szeretnéd megtapasztalni a piercing pozitív hatásait? Jelentkezz be hozzánk online naptárunkon keresztül, és már 2-3 napon belül megkaphatod az új ékszeredet!83 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

bottom of page