top of page

Mennyire fáj a migrén piercing behelyezése?

Frissítve: 2023. júl. 12.

Nehéz megválaszolni azt a kérdést, hogy a migrén piercing mennyire fáj, ugyanis a fájdalom érzékelése teljesen egyedi. Míg sokan meg sem érzik a szúrást, néhányan rosszul lesznek. A szakember feladat, hogy segítse a vendéget a félelem és a fájdalom leküzdésében, éppen ezért fontos, hogy megfelelő szalont válassz ehhez a nagy lépéshez.


A migrén piercing mennyire fáj?

Véleményem szerint egy jó szakember nem a szúrással kezdi a migrén piercing behelyezését. Maga a szúrás egyébként csak néhány pillanat, de sokkal fontosabb az, ami előtte történik, ugyanis a piercing helyének meghatározása alapos elővizsgálatot és bemérést igényel. Ez a leghosszabb folyamat, és éppen ezért a szúrás már csak pár pillanatot igényel.


migrén piercing mennyire fáj

Tapasztalataim alapján az emberek elcsodálkoznak ezen, és a szúrásról szinte meg is feledkeznek. Egyébként a műveletről a vendégeim úgy fogalmaznak: „mintha csak valami rovar csípett volna meg”, amely a piercing behelyezését követően szinte azonnal elmúlt.

Fontos azonban megjegyezni, hogy mindannyian egyediek vagyunk, Ebből is adódik az, hogy a fájdalmat is máshogyan érzékeljük. A fájdalom érzékelése sok dologtól függhet, például az aktuális stressz-szinttől, a fáradtság mértékétől, sőt akár a menstruációs ciklus is hatással lehet rá. Tehát lehet, hogy az, ami neked semmiség, másnak kibírhatatlan fájdalmat okoz.


Éppen ezért is nehéz megválaszolni azt a kérdést, hogy a migrén piercing mennyire fáj? Mert ez teljesen egyéni. Szakemberként az a feladatom, hogy ezt a kellemetlenséget csökkentsem, ahogyan csak tudom, tehát biztos kezekben lehetsz.


Vendégeim véleménye arról, hogy a migrén piercing mennyire fáj

Azzal kapcsolatban, hogy a migrén piercing mennyire fáj mindig az egyéni tapasztalatok a legbeszédesebbek, éppen ezért összegyűjtöttem néhány vendégem véleményét, akik a szúrásról is nyilatkoztak nekem:


Gyakori fejfájás miatt kerestem alternatív megoldást, mert nem akartam a szervezetemet gyógyszerekkel bombázni. Hálás vagyok Gabinak, aki precíz munkájával és alapos állapotfelméréssel, már az első alkalommal megfelelően és fájdalommentesen szúrta át a fülemet. Már 2 hete sokkal ritkábban fáj a fejem, és akkor is, ha csak lepihenek, nem kell gyógyszert bevennem.


Anyukaként nehéz volt nézni, ahogy a tini lányom migréntől szenved havi kétszer is. A gyógyszerek sem segítettek már egy idő után. Ekkor rászántam magam, hogy elvigyem a Medical Piercingbe, de nem bántam meg! Gabi türelmes és kedves volt a lányomhoz, és 2 héttel később, amikor hívtak, a lányom örömmel újságolta, hogy nem is fáj neki sem a helye, sem a feje. Köszönjük, Gabi!


Féltem a szúrástól, pláne, hogy nem is én kaptam, hanem a lányom. Azt hittem rosszul lesz, és én is, de nagyon remekül tűrte. Mondjuk ehhez Gabi barátságos hozzáállása és precizitása is kellett, mert rögtön megtalálta vele a közös hangot. Hálás vagyok a Medical Piercingnek, hogy megszabadították lányomat a migréntől!


Hálás vagyok a Medical Piercingnek, hogy az online felületen keresztül bejelentkezve már 2 napon belül átszúrták a fülemet, és mindezt szinte alig éreztem! Köszönöm Gabinak az odaadását, amit még 2 héttel később, az utánkövetés során is éreztem. Csodálatos dolog ez a migrén piercing, tényleg megszűnteti a fejfájást, ajánlom mindenkinek!


Így történik a migrén piercing beszúrása

Szalonomban az egyik legfontosabb elv, hogy csökkentsek minden kellemetlenséget, amely a piercing behelyezésével járhat. Éppen ezért először beszélgetünk egy kicsit, és ennek keretében végzek egy állapotfelmérést is. Ez azért is fontos, hogy felmérjem minden igényedet a piercinggel kapcsolatban, és hogy valóban megéri-e neked migrén piercinget szúratnod. Természetesen az állapotfelmérés során megvizsgálom a füled állapotát és kikérdezlek a panaszaidról is, valamint ha bármilyen a migrénhez kapcsolódó kórelőzményed volt arra is kitérünk.


A migrén piercing helyét gépi bemérés alapján jelölöm ki, ez biztosítja, hogy a piercing száz százalékig a megfelelő akupunktúrás pontra kerüljön.


Mindezek után a szúrás már tényleg csak néhány másodpercet vesz igénybe, ami – a fenti vélemények alapján is látható – csupán egy rovarcsípés-szerű érzéssel jár. Fontos azonban szem előtt tartani azt a tényt, hogy a fájdalom érzékelése nagyban függ az egyéntől, ez is látható a fentiekből, tehát az, hogy a migrén piercing mennyire fáj, csak a tapasztalat útján lehet eldönteni. Ha tudod, hogy félsz a tűtől, vagy érzékenyebb vagy a kellemetlenségekre, akár ájulásra is hajlamos vagy, én akkor is figyelek. Ezért sem engedlek el azonnal, a szúrást követően még a székben beszélgetünk egy kicsit, amíg jobban nem leszel. Eközben azt is megfigyelem, milyen állapotban van a migrén piercing helye, és hogy hogyan érzed magad.


Ha minden rendben ment és teljesen jól vagy, átadom a garancia lapot és haza engedlek. Ezt követően sem engedem el a kezed. Rendszeresen kapsz tőlem információkat e-mailben, például arról, hogy hogyan kell ápolnod a migrén piercing helyét.


Szalonomban a migrén piercing, amelyet legelőször megkapsz egy autokláv gépben fertőtlenített orvosi fémből készült ékszer lesz.


Valamint, a privát, migrénes facebook csoportomba is beveszlek, ahol felveheted a kapcsolatot sorstársaiddal és tapasztalatokat cserélhettek.


Azt is fontosnak tartom, hogy később is legyen kapcsolatom a vendégeimmel, ha bármi probléma merülne fel. Éppen ezért 2 hét múlva felkereslek, hogy minden rendben van-e, érzel-e valami hatást, és hogy beszéljünk a további esetleges teendőkről.


Hogy a migrén piercing mennyire fáj nem csak egyéni érzékelés kérdése! Ha olyan szakembert keresel, aki nem rögtön a szúrással kezdi, hanem megnyugtató körülményeket biztosít neked életed egyik nagy lépéséhez jelentkezz be hozzám, és biztos kezekben leszel!783 megtekintés0 hozzászólás

Akár már holnap várunk!

Csak válaszd ki a Medical Piercing csapatából, aki szimpatikus és azonnal tudsz hozzá időpontot foglalni, bármelyik piercing kezelésre!

bottom of page