top of page

Szúrathatok arany Shenmen piercinget is?

A Shenmen piercing egyre divatosabb. Nem csak mutatós fülpiercing, hanem köztudott, hogy a közérzetjavító hatása miatt is sokan preferálják. Sokféle ékszer közül lehet választani, szinte mindenkinél más típust láthatsz. De létezik arany Shenmen piercing?


Tarts velünk, és megtudhatod cikkünkből, hogy hogyan történik a beszúrás folyamata, milyen ékszer típusok léteznek, szúrathatsz-e arany Shenmen piercinget, mennyibe kerül és hol csináltathatsz Budapesten?


Hogyan zajlik a beszúrás?

A Medical Piercing szalonjában a szúrás előtt egy állapotfelmérést végzümk annak érdekében, hogy megállapíthassuk, hogy a Shenmen piercing megfelelő választás-e a számodra. Kikérdezünk a panaszaidról, kórelőzményeidről is, és felmérjük a füled állapotát is. Itt például azt is körüljárjuk, hogy mennyire vagy érzékeny a fájdalomra, volt-e már olyan, hogy elájultál.


Ezt követi egy tűpontos bemérés, amely alapján biztosak lehetünk, hogy a választott piercing a megfelelő helyre kerül. Mindezek után a szúrás már csak néhány pillanat. Az ezzel kapcsolatos fájdalomról a vendégeink úgy fogalmaznak: „mintha csak valami rovar csípett volna meg”, amely a piercing behelyezését követően szinte azonnal elmúlt.

A piercing egyébként első alkalommal orvosi fémből készült ékszer, amelyet a szalonunkban egy autokláv gépben fertőtlenítünk.


Miután bekerült az ékszer a helyére, még egy picit beszélgetünk, amíg a székben ülsz, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden rendben van veled. Ekkor megbeszélünk minden további fontos teendőt, amelyet a migrén piercing gyógyulási ideje alatt be kell tartanod. Ne aggódj, hogy nem tudod megjegyezni mindet, ugyanis később többek között erről is kapsz információt e-mailben.


Nem engedjük el a kezed! Két hét után felhívunkk, hogy megkérdezzük, minden rendben van-e veled, érzed-e a piercing pozitív hatásait. Ha nem, akkor a garancia értelmében megbeszélünk egy új időpontot, hogy a másik füledbe is megcsináljuk a migrén piercinget.


Mennyibe kerül a Shenmen piercing?

Ezeknek a piercingeknek az árai szalononként eltérőek lehetnek. Ha szeretnél többet megtudni erről, ebben a cikkünkben foglaltuk össze a fontos információkat. A Medical Piercingnél egy piercing ára csak 24.900 Forint.


Az ár tartalmazza:

ü  állapotfelmérés, pisztolyos bemérés

ü  azonnali piercing behelyezés

ü  orvosi fémből készült, autoklávval fertőtlenített piercing

ü  garancia

ü  vendég utánkövetés, visszajelzés

ü  belépési lehetőség a migrénes facebook csoportunkba

ü  rendszeres információk e-mailben a piercinggel kapcsolatos tudnivalókról

Továbbá, lehetőséget biztosítunk arra is, hogy ha egyszerre két piercinget szeretnél szúratni, akkor mindkét ékszer árából 50% kedvezményben részesülj, így az ár 36.900 Forint.

Na de létezik arany Shenmen piercing? Hamarosan erre is kitérünk!


Milyen ékszer típusok vannak?

Számos Shenmen piercing ékszer létezik a piacon, fontos azonban megjegyeznünk, hogy mindig minőségi ékszert használj, hogy elkerüld az irritációt, és hogy egészségesen tartsd ezt az akupunktúrás pontot.


arany shenmen piercing

Az anyaga alapján tehát választhatsz bizsut (ezüstözött, aranyozott) ezüstöt, aranyat vagy akár titániumot is. Forma alapján is eldöntheted, hogy a talpas, a karika, vagy a gömb végű tetszik.


A további díszítések szintén az egyén ízlésére vannak bízva. Rendelőnkben is találhatsz köveset, lógósat, vagy valamilyen alakzatút (pl.: csepp).


Szúrathatok arany Shenmen piercinget is?

A sterilitás és a szövődménymentes sebgyógyulás érdekében a rögtön a szúrást követően egy autoklávval fertőtlenített orvosi fém ékszer kerül behelyezésre. Ez az allergia szempontjából sem utolsó, ugyanis ha valamilyen fémre érzékeny vagy, ezzel kiküszöbölhető, hogy gyulladás alakuljon ki a szúrás helyén.


Arany Shenmen piercinget a végleges gyógyulási időt követően (minimum 8-12 hét) helyezhetsz be, amiben akár mi is segíthetünk neked!


Hol csináltathatok Shenmen piercinget Budapesten?

A Medical Piercing rendelőjét megtalálhatod Pest belvárosában, az Újpest rakpart 7. szám alatt, a Jászai Mari térhez közel.

Ha autóval érkezel, a parkolás biztosított a rakparton, közel a rendelőhöz.


Tömegközlekedéssel a budai oldalról, illetve a Nyugatitól a 4-es és a 6-os villamossal a Jászai Mari tér megállóig, a Lehel tértől pedig a 76-os trolival, a Radnóti Miklós utcai megállóig.


Szalonunkban lehetőség van ékszer vásárlásra is, így ha a gyógyulási időt követően arany Shenmen piercinget szeretnél, azt megrendelheted webshopunkat, amelyet átvehetsz a fenti címen!

 

Munkájára igényes Shenmen piercing szakembert keresel, aki steril körülmények között dolgozik? Szalonunkban autoklávos fertőtlenítést alkalmazunk! Jelentkezz be hozzánk és válaszd ki a piercered!
 

 

 

 

79 megtekintés0 hozzászólás

9 ok, amiért minket válassz

MP-008.jpg

1. Mert a piercing a szakterületünk

Nem tetoválók, sminkesek vagy kozmetikusok vagyunk akik rájöttek, hogy piercingekkel IS szeretnének foglalkozni. Az akkupunktúrás piercing a szakterületünk. Az ország legelismertebb profijától szereztük a végzettségünket, mellette akkupunktúrás képesítésünk és egészségügyi tapasztalatunk is van, ezért nálunk profi kezekben leszel.

medical-piercing-mukodik.jpg

93%

2.238 megkérdezett vendégünkből ennyinél volt hatásos a Medical Piercing.*

* Az összes szúrás száma ennél magasabb volt. A statisztika nem minősül hivatalosnak. A piercing nem minősül hivatalos gyógyhatású eszköznek, hanem közérzetjavító ékszer amelynek hatékonysága a tapasztalatokon és visszajelzéseken alapszik.

bottom of page